Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

17 200 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Iveta Hostašová

75 473 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 375812
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Datum vložení před 15 dny
Plocha obytná 119 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 140 m²

Popis nemovitosti

Nabízím vám k prodeji prostorný byt o velikosti 4 + kk na adrese Na baště sv. Jiří , na Hradčanech a to ve stavu spíše k rekonstrukci.

Tento byt se nachází v přízemí čtyřpodlažní prvorepublikové vily a disponuje podlahovou plochou 119 m². Momentálně probíhá rozdělení domu na bytové jednotky a vy proto budete již kupovat byt v osobním vlastnictví. Po rozdělení domu k tomuto bytu ještě připadne nebytová jednotka o velikosti 21 m2, se kterou byt jednoduše propojíte a můžete tím získat i přímý vstup na vaši budoucí terasu. K bytu dále náleží sklep a další společné prostory v podobě půdy a zahrady.

V současné chvíli je byt pronajat spolehlivým, bezproblémovým nájemníkům. Pokud hledáte investiční byt, můžete ho mít obratem pronajatý.

Tento byt se vyznačuje dobrým stavem a je vhodný pro ty, kteří ocení prostorné a vzdušné prostory. Nemovitost je nabízena bez vybavení, takže si noví majitelé mohou zařídit interiér dle svých představ.

Díky své rozloze a dispozici bytu nabízí mnoho možností využití a umožňuje pohodlné bydlení pro rodinu s dětmi nebo pro ty, kteří potřebují dostatek prostoru pro své zájmy nebo podnikání. V okolí se nachází veškerá potřebná občanská vybavenost, včetně škol, školek, lékařských zařízení a obchodů. Na metro Hradčanská je to pouhých několik minut pěšky. Naproti metru je i vlakové nádraží Praha - Dejvice. Nedaleko se nachází i Pražský Hrad.

Hradčany jsou vyhledávanou lokalitou pro svou blízkost k přírodě a klidnému prostředí, a přesto dostatečné dostupnosti do centra města. V okolí se nachází mnoho parků a zelených ploch, které poskytují možnost aktivního odpočinku a relaxace.

Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte mě kontaktovat. Budu ráda, když Vám představím tento prostorný a světlý byt a odpovím na veškeré Vaše dotazy.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, který vám rádi pomůžeme zajistit.
Nemovitost bude prodána nejlepší nabídce dle kriterií prodávajícího.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (112)
small left
small right