Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

12 980 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

56 956 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Terasa
ID nemovitosti 868985
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha zastavěná 292 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 10 dny
Plocha obytná 133 m²
Patro 1.
Konstrukce Zděná
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 133 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Hledáte zbrusu nový byt se zahradou a parkováním, ale z nabídky velkých komplexů moderních sídlišť si stále ne a ne vybrat?

Byt je v současném stavu o dvou ložnicích s možností rozšíření o další. Nachází se v kompletně rekonstruovaném viladomu, vsazeném do zástavby rodinných domů v atraktivní lokalitě pražských Kbel. V domě se nachází pouze 3 bytové jednotky, což zajišťuje příjemnou komunitní atmosféru.
K tomuto bytu v 1.NP patří malebná zahrada (148 m2) poskytující plné soukromí a rozsáhlá garáž, ze které lze jednoduchou přestavbou vytvořit právě další pokoj včetně koupelny s toaletou.

Kbely prošly zejména v posledním desetiletí významnou modernizací a staly se vyhledávanou rezidenční lokalitou. I přes narůstající počet obyvatel si stále zachovávají spíše venkovskou atmosféru, udržují se zde dobré sousedské vztahy a konají kulturní a společenské akce. Rozhodně mají co nabídnout: jen pár kroků od domu najdete mateřskou i základní školu, centrální park s jezírky, amfiteátrem, originálními zajímavostmi a herními prvky pro všechny generace. Za ním se rozprostírá les zvaný Prales s přírodním bludištěm.

Opačným směrem dojdete k rozlehlému lesoparku s inline dráhami a cyklotraily. Procházky a vyjížďky na kole tu tak doprovází větší zábava a adrenalin než jinde. Jen 500 metrů od domu je vlaková zastávka Kbely, která je příjemnou a praktickou alternativou kombinace autobusu a metra při cestách do centra metropole i skvělým výchozím bodem pro výlety za město.

Kbely se také pyšní několika unikáty: Právě odsud se uskutečnilo v roce 1923 první rozhlasové vysílání v Československu. Současné vojenské letiště je předchůdcem ruzyňského letiště, pro civilní leteckou dopravu bylo vybudováno v roce 1919. A na závěr – mají tu vlastní výtečný pivovar!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michal Svoboda
Michal Svoboda
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michal Svoboda
Michal Svoboda
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti