Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

130 000 Kč za měsíc

E

Nehospodárná

  • + poplatky
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Adam Kvasnička

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
ID nemovitosti N5953-1
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost E - Nehospodárná
Balkóny Terasa
Datum vložení před 11 dny
Plocha užitná 242 m²
Druhy bytů Mezonet
Vlastnictví soukromé
Patro 4.

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu velice prostorný a světlý nezařízený mezonet 5+kk o celkové užitné ploše 242 m2 s terasou orientovanou do klidného vnitrobloku ve vyhledávané čtvrti Vinohrady nedaleko Riegrových sadů. Byt je situován v 5. a 6. podlaží historického secesního domu s množstvím zachovaných původních architektonických prvků.

První podlaží zahrnuje prostorný obývací pokoj s jídelnou, plně vybavený kuchyňský kout (indukční varná deska, digestoř, horkovzdušná trouba, lednice s mrazákem, vestavěná mikrovlnná trouba), dále dvě ložnice, halu s vestavěnými skříněmi, koupelnu se sprchovým koutem, samostatně oddělenou toaletu s bidetem, šatnu a komoru s pračkou a sušičkou.
V druhém podlaží se nachází ložnice s ateliérovým oknem opatřeným elektricky ovládanou roletou, šatna, technická místnost, pokoj s francouzskými okny a vstupem na terasu, koupelna s vanou, sprchovým koutem, dvěma umyvadly, toaletou a samostatným vstupem na terasu.

Mnoho úložných prostor a vestavěný nábytek na míru, kvalitní materiály, masivní dubové podlahy, velkoformátové obklady v koupelnách s podlahovým vytápěním, klimatizace ve všech místnostech, zabezpečovací systém, internetové a satelitní připojení.

Klidná část Vinohrad plná zeleně s plnou občanskou vybaveností a skvělou dopravní dostupností. Zastávka metra a tramvaje Jiřího z Poděbrad jen několik kroků od domu. Velké množství restaurací, kaváren, škol a možnost sportovního vyžití. Nedaleko park Riegrovy sady.

K dispozici od 1.8.2024.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Adam Kvasnička
Mgr. Adam Kvasnička
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Adam Kvasnička
Mgr. Adam Kvasnička
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti