Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

26 000 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Poplatky
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 15 dny
Plocha obytná 66 m²
Patro 4.
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 66 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Konstrukce Skeletová
ID nemovitosti N07249
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 9 060 m²

Popis nemovitosti

K dispozici 1.6.2024
Exkluzivně nabízíme k podnájmu krásný částečně vybavený ateliér 2+kk, plochou 66 m2, který se nachází v 4. nadzemním patře novostavby Residence Garden Towers, na Praze 3 v ulici Olšanská. Ateliér je vybaven moderní kuchyňskou linkou s kvalitními vestavěnými spotřebiči (lednice s mrazákem, myčka, sklokeramická deska, horkovzdušná trouba, digestoř, mikrovlnná trouba). Okna, jsou orientovány na sever. K dispozici je vytápěná zimní zahrada, oddělená od obývacího pokoje posuvnými dveřmi. Koupelna je vybavena vanou a pračkou. V ložnici se nachází velká šatní skříň. Vstupní chodba je vybavena vestavnou skříni s praktickým závěsným systémem na oblečení. Bezpečnostní vstupní dveře. K ateliéru náleží sklep. V residenci je v provozu 24h recepce.
V místě je výborná občanská vybavenost - obchody, služby, restaurace, pošta, lékárna, tenisové centrum, bowling a fitness. V docházkové vzdálenosti od domu je park Parukářka. Vedle domu je tramvajová zastávka Olšanská.
??Pozor, jelikož se jedná o ateliér (nebytová jednotka v KN) není možné se v této nemovitosti přihlásit k trvalému pobytu.??

Měsíční nájem - 26000 Kč, záloha za služby spojené s užíváním ateliéru 4500 Kč, elektřina se převádí na nájemníka, kauce 31000 Kč, provize ve výši 1 měsíčního nájmu plus DPH 21%.

Pozor, velkou výhodou pro potenciální nájemce je, že objekt je v profesionální správě společnosti Bohemian Estates, jenž správu pro majitele tohoto objektu vykonává. Nájemci je k dispozici kontaktní osoba, která obratem řeší veškeré záležitosti s nájmem spojené (pravidelná údržba i havarijní zásahy vlastními techniky, vyúčtování, dodatky, apod.). Nájemci je tak zajištěno bezproblémové užívání bytu s kompletním servisem.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (340)
small left
small right