Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

16 500 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 388114
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Konstrukce Skeletová
Datum vložení před 16 dny
Plocha obytná 33 m²
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 33 m²

Popis nemovitosti

Nájemné 16.500 Kč/měs.
Poplatky 3.900 Kč/měs. + elektřina
Odměna RK 19.965 Kč/jednorázově
Vratná kauce 54.300 Kč/jednorázově

K nastěhování od 1.7.2024

Nově nabízíme byt 1+kk (33 m2) v povedeném projektu Barrandez Vous, který byl dokončen teprve nedávno. Hlavní výhodou bytu je příjemná předzahrádka (30,3 m2), která je orientovaná do klidné ulice. V ceně nájmu je zahrnuta i sklepní kóje.

Byt je vybaven kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči, vestavěnými skříněmi, umyvadlovou skříňkou a zrcadlem, el. venkovními žaluziemi, zahrádka je již zatravněna a jsou vysázeny keře.

Byt je velmi světlý, zejména díky francouzským oknům, ze kterých se pohodlně dostanete i na předzahrádku. Nemovitost má velmi pěkné standardy – dřevěná podlaha, okna s trojskly, prémiové obklady, dlažbu i sanitu.

V blízkosti je zastávka Chaplinovo náměstí (7 min pěšky), ze které se tramvají svezete na Smíchov i do centra. Autem jste v centru během 10-15 minut. Samozřejmě v nejbližším okolí nechybí spousta supermarketů, restaurací, služeb, nebo například Prokopské údolí, které vám nabídne nespočet krásných procházek.

Majitelé shánějí spolehlivého a dlouhodobého nájemníka, který se o bytovou jednotku bude hezky starat. Pokud jsme vás naší nabídkou zaujali, neváhejte nás kontaktovat pro sjednání individuální prohlídky. Zároveň vás rovnou prosíme o zaslání dalších podrobností o vás, jakožto možných budoucích nájemnících. Děkujeme.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (174)
small left
small right