Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

5 000 Kč za rok

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Dmytro Boiko

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Plyn
Vlastnictví soukromé
Plocha zastavěná 489 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 2070157101-xxx-2153523417
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 2.
Konstrukce Skeletová
Datum vložení 7. září 2023
Plocha užitná 200 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám příjemný a moderně zařízený byt k pronájmu v centru Prahy. Tento prostorný byt o celkové užitné ploše 200 metrů čtverečních se nachází na druhém patře novostavby s třemi podlažími. Jedná se o ideální volbu pro osamělou osobu, pár nebo menší rodinu, která hledá komfort a kvalitu.

Byt je umístěn v klidné lokalitě Nového Města v ulici Jindřišská, v těsné blízkosti obchodů, restaurací a veřejné dopravy. Tato výhodná poloha poskytuje snadný přístup k veškerému vybavení a aktivitám, které Praha nabízí.

Vstupním prvkem bytu je prostorná hala, která vede do rozlehlého obývacího pokoje, kde se nachází moderně vybavená kuchyňská linka s veškerými spotřebiči. Z obývacího pokoje máte přímý vstup na prostornou terasu, která nabízí krásný výhled na okolní prostředí.

Byt má tři samostatné ložnice, které poskytují dostatek prostoru pro relaxaci a odpočinek. Všechny ložnice jsou světlé a prostorné. Koupelna je moderně zařízená a disponuje kvalitním vybavením a sprchovým koutem.

Tento byt je součástí novostavby s celkově 13 byty. Celková obytná plocha budovy činí 489 metrů čtverečních. K bytu také náleží parkovací místo a další skladovací prostor.

Zařízení bytu je vyrobeno z kvalitních materiálů a veškeré zařízení je v souladu s nejnovějšími bezpečnostními normami. Tento byt nabízí komfortní bydlení a vysokou životní úroveň.

Pokud hledáte moderní a prostorný byt v centru Prahy, neváhejte a kontaktujte nás. Rádi Vám poskytneme další informace a domluvíme si prohlídku tohoto atraktivního bytu. Těšíme se na Vaši zprávu.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Dmytro Boiko
Dmytro Boiko

Nemovitost nabízí

 Dmytro Boiko
Dmytro Boiko

Podobné nemovitosti