Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

24 900 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
ID nemovitosti 11989
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 14 dny
Plocha užitná 50 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV
Vlastnictví soukromé
Plocha zastavěná 448 m²

Popis nemovitosti

V zastoupení majitele Vám nabízím k pronájmu krásný byt po kompletní rekonstrukci o dispozici 2+kk, nacházející se ve zvýšeném přízemí secesního činžovního domu v centru hlavního města Prahy. Plocha bytu činí 50 m2 a skládá se z první místnosti kterou je součástí i prostorná kuchyň, z této místnosti se dostanete do hlavní obývací místnosti celého bytu. Koupelna je přístupná z chodby a disponuje prostorným sprchovým koutem, umyvadlem a v případě zájmu můžeme zajistit i pračku. Byt disponuje velmi pěknou a novou kuchyní s vestavěnou myčkou a samostatnou ledničkou. Součástí nemovitosti jsou bezpečnostní mříže a dvojitá okna která nabízí nejen tepelnou ale i hlukovou izolaci.

Byt se pronajímá bez nábytku.

Koho hledáme?
Slušné a ideálně dlouhodobé nájemníky.

Od kdy a na jak dlouho?
Byt je k nastěhování ihned nebo dle dohody.

Kolik to bude stát?
Měsíční nájemné je stanoveno na 24.900,-Kč + zálohy (plyn, voda, úklid, odpad) 3000Kč/osoba, 3500Kč/2 osoby - vyúčtování je jednou ročně.
V případě vašeho zájmu o byt platíte měsíční nájem a kauci ve výši měsíčního nájmu při podpisu nájemní smlouvy + provizi ve výši měsíčního nájmu při rezervaci nemovitosti. Odběr elektřiny se přepisuje na nájemce.

Okolí bytu skýtá veškeré možnosti občanského vybavení a tím řadí tuto lokalitu mezi nejlepší v celé Praze!
V bezprostředním okolí najdete několik obchodů s potravinami a nespočet restauračních zařízení. V blízkosti je také například pošta, mateřská škola, základní škola ale i několik nemocničních zařízení. Pro milovníky přírody je v okolí několik krásných parků pro trávení volného času. Za zmínku stojí Grébovka, která je vzdálena pouhý kilometr od domu. Spojení MHD je zajištěno metrem Náměstí Míru (5 minut chůze), tramvajemi a autobusem.

Byt i lokalita jsou vhodné jak pro mladé, tak i pro starší nájemníky, každý si zde přijde na své. Toto místo si jednoduše zamiluje.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (335)
small left
small right