Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

11 900 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Broker Consulting, a.s.

52 217 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Terasa
Příjezdy Dlažba
Vlastnictví soukromé
Plocha zastavěná 259 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Bazény Venkovní
ID nemovitosti 60101
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Datum vložení před 15 dny
Plocha užitná 241 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji samostatný rodinný dům 5+kk se zahradou ve vinařské oblasti na kraji obce Vranovice, 30 km jižně od Brna. Dům byl kolaudován v roce 2012.
Interiér domu je rozdělen do dvou podlaží, které nabízí prostorné a komfortní bydlení s celkovou užitnou plochou 241 m2. Každé patro je vybaveno vlastním sociálním zázemím (koupelna, WC) se spoustou úložných prostorů. Pozemek o rozloze 2700 m2 poskytuje dostatek soukromí a prostoru pro relaxaci či zahradní aktivity. Cihlová konstrukce domu je zárukou dlouhodobé stability a dobrých izolačních vlastností s PENB hodnoty „B“
Dům je obklopen zahradou, na které se nachází bazén, ideální pro osvěžení v horkých letních dnech, dále hospodářská budova s garáží, která může sloužit jako úložný prostor nebo dílna. V blízkosti domu je dobrá dopravní dostupnost, včetně vlakového a autobusového spojení, mateřská a základní škola.
Rodinný dům je vybaven moderním a efektivním systémem vytápění, který kombinuje podlahové topení s radiátory. Rekuperace, která je instalována po celém domě, zajišťuje výměnu vzduchu bez ztráty tepla.
Ohřev vody je zajištěn plynovým kotlem, který je efektivní a spolehlivý zdroj tepla. Solární panely, které systém podporují, přispívají k ekologickému a ekonomickému provozu domu tím, že využívají sluneční energii k ohřevu vody. Zásobník na 300 litrů zajistí dostatečnou kapacitu pro potřeby domácnosti
K domu je k dispozici kompletní technická dokumentace, včetně detailního projektu vytápění, což zajišťuje snadnou orientaci v technických aspektech nemovitosti a umožňuje případné budoucí úpravy či modernizaci.
Tento rodinný dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a příjemné bydlení s možností využití všech výhod života v obci kousek od krajského města Brna.
Nenechte si ujít příležitost stát se majiteli tohoto úchvatného domova. Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
zobrazit telefon