Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

9 190 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bc. Barbora Čiháková

40 325 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Inženýrské sítě Internet, Plyn
ID nemovitosti 221
Plocha celková 125 m²
Plocha zastavěná 125 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Parkování Garáž, Parkování na ulici
Datum vložení před 13 dny
Plocha obytná 187 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 187 m²

Popis nemovitosti

Prodej prostorného vícegeneračního domu ve Vnorovech - Lidéřovicích o velikosti 187 m2 a dispozici 6+2, který je ideální pro velkou rodinu nebo k využití jako více samostatných jednotek. Dům je vhodný k samostatnému užívání každého patra, s možností úplného oddělení a využití samostatných vstupů. Tímto způsobem lze docílit maximálního soukromí.

Jednou z věcí, která dělá tento dům výjimečným je jeho zahrada (701 m2), na kterou celý den svítí slunce. Je pečlivě upravená, nabízí ovocné keře a stromy, což poskytuje příjemné prostředí pro relaxaci. Pro milovníky venkovního posezení je k dispozici pohodlné a prostorné sezení (28 m2), které lze upravit i pro zimní měsíce. V zahradě je k dispozici venkovní gril a také venkovní kuchyně (16 m2) vybavena sporákem a lednicí, která je ideální jako zázemí pro letní grilování a rodinné oslavy. Praktický sklep poskytuje dostatek úložného prostoru (10 m2).

Bazén se solárním ohřevem nabízí příjemné osvěžení během letních měsíců. Pro uskladnění zahradního nářadí a dřeva je k dispozici kůlna a dřevník. Garáž (24 m2) je vybavena elektrickými vraty na dálkové ovládání, což zajišťuje pohodlné a bezpečné parkování. Na vlastním pozemku lze zaparkovat až čtyři automobily a před domem je další parkovací prostor pro dva vozy.

Dům prošel postupem let částečnou rekonstrukcí. Jsou zde instalována moderní plastová okna s dvojskly i trojskly, která jsou vybavena žaluziemi a v patře také předokenními roletami. Dům je zateplen. V každém podlaží je kuchyně a koupelna, což umožňuje využití domu jako dvě samostatné jednotky 3+1 jednu v přízemí a druhou v patře. K pohodlí přispívá i klimatizace v obývacím pokoji, která zajišťuje příjemnou teplotu v horkých letních dnech. Dům je napojen na vodu ze studny a voda z vodovodního řadu je využívána spíše výjimečně. Vytápění zajišťuje plynový kondenzační kotel a ohřev vody plynový a elektrický bojler. Součástí domu je větší sklep o výměře 22 m2.

Lokalita Vnorovy je známá svou klidnou atmosférou a veškerou občanskou vybaveností, což z ní činí atraktivní místo pro bydlení. Tento dům nabízí jedinečnou příležitost pro vícegenerační bydlení s možností rozdělení na samostatné bytové jednotky nebo ke komerčnímu využití.

Průkaz energetické náročnosti bude vytvořen, z toho důvodu uvádíme třídu G.
Datum nastěhování je možné dle dohody.

Pro více informací se obraťte na makléře. Rádi Vám pomůžeme také s financováním.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bc. Barbora Čiháková
Bc. Barbora Čiháková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bc. Barbora Čiháková
Bc. Barbora Čiháková
zobrazit telefon