Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

19 970 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Martin Rataj

87 627 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Vybavení pronájem Kuchyňská linka
ID nemovitosti P066103
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha nebytová 31 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Inženýrské sítě Telefon, Plyn
Datum vložení před 14 dny
Plocha obytná 190 m²
Plocha zastavěná 213 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
Parkování Garáž, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 361 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Hledáte bydlení v klidné lokalitě nedaleko Prahy? Potom pro Vás mám tuto nabídku prostorného domu, ukrytého v nádherné vzrostlé zahradě. Má vše, co je potřeba. Útulný obývací pokoj s krbem, kuchyň, jídelnu i tři ložnice v poschodí. Dvě koupelny, dvě komory, prostornou lodžii a též zimní zahradu. Plus velkou venkovní terasu. V suterénu je dalších 5 místností. V tomto technickém podlaží je umístěný plynový kotel, který zajišťuje topení a ohřev teplé vody.

Budova o třech podlažích a zastavěné ploše 174 m2 byla vystavěná v roce 2003 a je umístěná na pozemku s rozlohou 979 m2. Dále se zde nachází samostatná garáž pro dva vozy (39 m2) a bazén. Vlastní vrt obstará dostatek vody. Zálivka zahrady funguje z retenční nádrže zachycující dešťovou vodu, s rozvodem po celé zahradě.

Díky užití kvalitních materiálů není dům nijak energeticky náročný. Konstrukce je vyzděná systémem Porotherm, se zateplenou střechou. Roční náklady činily 21.000,- za elektrickou energii a 38.000,- za plyn. Průkaz energetické náročnosti (PENB) se připravuje.

Tehov je malebná obec v okrese Praha-východ. Rozkládá se necelých dvacet kilometrů od hranice Prahy a čtyři kilometry od města Říčany. Žije zde přibližně 1 100 obyvatel. V Tehově je základní škola (1. stupeň) a mateřská škola. Dále autobusová zastávka, kterou projíždí linka Pražské integrované dopravy. V sousedních Říčanech, které již několik let za sebou zvítězily v anketě „Nejlepší místo pro život“ je k dispozici kompletní infrastruktura, školy, gymnázia, nemocnice, supermarkety, divadlo, kino, přírodní koupaliště Jureček a Marvánek, krytý bazén atd. Odtud funguje i přímé vlakové a autobusové spojení do Prahy.

Dům svým umístěním poskytuje dostatek soukromí a prostoru. Je ve velice dobrém stavu, s láskou a péčí udržovaný. Chtěli byste bližší informace? Pak neváhejte a kontaktujte mě.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martin Rataj
Martin Rataj
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martin Rataj
Martin Rataj
zobrazit telefon