Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

2 490 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

10 926 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Parkování Garáž, Parkování na ulici
Datum vložení před 25 dny
Plocha obytná 140 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 140 m²
ID nemovitosti 22354
Plocha celková 90 m²
Plocha zastavěná 90 m²

Popis nemovitosti

Rodinný domek anebo chalupa? Záleží na tom, co právě hledáte. Nemovitost v Dětřichovicích nabízí obojí využití. Dá se zde skloubit pohodlné bydlení s příjemnou rekreací. I přesto, že dům není po rekonstrukci, jeho potenciál je opravdu velký a čeká na nového majitele, který mu vrátí jeho záři.

Dům o dispozici 5+1, je kompletně podsklepený a nechybí zde ani garáž. V prvním nadzemní podlaží se nachází prostorný obývací pokoj s krbovými kamny, kuchyň, pracovna a také koupelna s toaletou. V patře dále najdete tří samostatné pokoje.

Zahrádkáři si zde také přijdou na své, jelikož k domu náleží zahrádka se spoustou ovocných stromů. Celkovou atmosféru tohoto místa pak doplňuje potůček, který protéká přes pozemek a přímo vybízí k vybudování příjemného posezení. Zajisté zde najde také místo i pro vaše zvířecí miláčky.

Dětřichovice je vesnice, část obce Světlá Hora v okrese Bruntál. Nachází se asi 3 km na východ od Světlé, s dojezdovou vzdáleností 18 km do města Vrbno pod Pradědem a 13 km do města Bruntál. V Bruntále pak najdete veškerou občanskou vybavenost.

Pokud Vás tato nemovitost zaujala, ráda se s Vámi potkám osobně na prohlídce, kde Vám sdělím všechny podrobné informace. Těšit se na Vás bude makléřka Lucie Klečková.



.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (1)
small left
small right