Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

11 500 000 Kč

C

Úsporná

50 461 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Inženýrské sítě Internet
ID nemovitosti 21782
Plocha celková 204 m²
Plocha zastavěná 204 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Parkování Garáž, Parkování na ulici
Datum vložení 15. listopadu 2023
Plocha obytná 282 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 282 m²

Popis nemovitosti

Vítejte v nadčasovém bydlení pro ty, kdo touží po jedinečnosti. Tato úchvatná vila v Šumperku, v srdci Jeseníků, není pouhým domovem, je to magické útočiště uprostřed přírody, kde se z okna naskýtá pohled přímo na Praděd.

Dům v sobě nese špičkový design, kde každý detail vypráví příběh o moderním bydlení v nadčasovém stylu. Jeho otevřený prostor, promyšlený interiér a optimální orientace pro maximální osvětlení vytvářejí prostředí, které nechává dech na chvíli stát.

Vzdušný obývací pokoj představuje oázu klidu, kde můžete relaxovat a sledovat, jak příroda za okny rozvíjí svou kouzelnou show. V zimních večerech vás krb zahřeje, zatímco si užíváte pohodlí s horkým čajem v ruce. V domě je myšleno i na úspory za energie, ať jde o fotovoltaiku na střeše, foukanou izolaci, tak zateplené venkovní žaluzie, které udží teplo domova.

Kuchyně s moderním nábytkem a prostorná jídelna tvoří srdce domu, místo pro společné chvíle a neformální setkání s rodinou a přáteli.

Dům disponuje dvěma koupelnami, což znamená, že ranní spěch na hygienu patří minulosti. Večerní rituál může být osvěžující sprchou nebo relaxační koupelí, následovanou pobyt v dechberoucí ložnici, kde se můžete ponořit do vlastního klidného světa.

A co teprve praktická dvougaráž a udržovaná zahrada s bránou a oplocením. To jsou místa pro vaše nápady a sny. Bazén, záhon plný květin, nebo hřiště pro děti, možnosti jsou stejně pestré jako Vaše představivost.

Přijďte se podívat na to, co je Vám schopna tato nemovitost nabídnout a nechte se unést kouzlem tohoto místa.

Se Swiss Life Select máte možnost nezávislého srovnání a tvorby hypotéky přesně podle vašich vašich požadavků a možností. Splňte si svůj sen.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (9)
small left
small right