Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

7 990 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • Kupní cena vč. provize RK a právního servisu.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Dr. Zdeněk Ondráček

35 060 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Inženýrské sítě Internet
ID nemovitosti OND2415
Plocha celková 118 m²
Plocha zastavěná 118 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Parkování Parkování na ulici
Datum vložení před 12 dny
Plocha obytná 96 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 96 m²

Popis nemovitosti

Prodej částečně zařízeného rodinného domu s upravenou zahradou a vlastním bazénem.

Exkluzivní nabídka prodeje novostavby rodinného domu v klidné, okrajové části obce Mostek. Rodinný dům je koncipován jako bezbariérová jednopodlažní nemovitost se zastřešenou terasou s dispozicí místností 4+kk. Výměra užitné plochy činí 96 m2. Dům byl kolaudován v r. 2020.

Na prostorné zádveří navazuje chodba ke všem pokojům. Vpravo je obývací pokoj s kuchyňským koutem o výměře téměř 33,5 m2. Z obývacího pokoje lze vstoupit na zastřešenou terasu o výměře 16 m2. V místnosti jsou krbová kamna, která dodávají rodinou pohodu, ale která také umožňují díky důmyslnému ventilátoru vzduchu vytápět i další obytné místnosti v domě. Kuchyň s prostornou rohovou kuchyňskou linkou se zabudovanou sklokeramickou deskou uvítá každá dobrá hospodyně. V přízemí naproti zádveří a dále vlevo jsou další tři obytné a dostatečně prosvětlené místnosti, dvě z nich s možností východu na prostornou zahradu. Dále koupelna s vanou, sprchovým koutem, 2 umyvadly a WC. Další samostatné WC a technická místnost jsou přístupné ze zádveří.

Vytápění domu zajišťují krbová kamna s ventilátorem a elektrokotel s rozvody do podlahového vytápění. Ohřev vody je řešen pomocí elektrického bojleru. Nově je na dům nainstalovaný fotovoltaický ohřev vody z programu NZÚ Light. Dům je napojen na veřejný vodovod i kanalizaci. Dům má vlastní připojení k internetu.

Dům má velikou zahradu. Vedle domu je zastřešené parkování pro jedno vozidlo a zahradní techniku. Vedle zastřešené terasy je nadzemní kruhový bazén o průměru 3,8 metrů. Za domem je technický domek na zařízení obsluhy bazénu a zahradní nářadí. V této části zahrady je také podzemní plastová nádrž na dešťovou vodu o obejmu 3,3 m3. Svahovitá část zahrady je odborně upravena a osázena keři a nízkými dřevinami. Celková výměra zahrady je 1 449 m2. Celý objekt je oplocen drátěným oplocení, v přední části u komunikace betonové sloupky s podezdívkou, dřevěná pole a posuvná brána na dálkové ovládání.

Dům je bezbariérovou multifunkční stavbou a vyhovuje nárokům na moderní rodinné bydlení v klidné části obce. V obci jsou veškeré služby, ZŠ, MŠ, obecní úřad, zdravotní středisko, autobusová i vlaková stanice, kadeřnice ad. Okolní města Dvůr Králové n. Labem, Hostinné a Nová Paka jsou snadno dostupná. PENB třídy B.

Dům je ideální volbou pro rodiny, které chtějí bydlet blízko přírody, ale v dostupnosti všech služeb a v blízké dojezdové vzdálenosti okolních měst.

Kupní cena za nemovitost vč. částečného vybavení činí 7.990.000,- Kč. Právní služby, úschova kupní ceny a další rozsáhlé služby RK EVOLUCE jsou pro kupující zdarma. Se zajištěním financování Vám rádi pomůžeme. V případě více zájemců o koupi si prodávající vyhrazuje právo určit cenu a kupujícího formou aukce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Dr. Zdeněk  Ondráček
Dr. Zdeněk Ondráček
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Dr. Zdeněk  Ondráček
Dr. Zdeněk Ondráček
zobrazit telefon