Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

24 000 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • vč. provize a právních služeb

105 311 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD
Parkování Garáž
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 388475
Plocha užitná 226 m²
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 11 dny
Plocha zastavěná 84 m²

Popis nemovitosti

Dovoluji si Vám nabídnout prodej prostorného třípodlažního řadového domu 5+1 s jídelnou s užitnou plochou 226m2 a pozemkem 292m2, na adrese Radostná 221/7, Praha 10 - Štěrboholy.
Suterén domu tvoří garáž, prádelna, dílna, hala, technická místnost s kotelnou, sklepy, schodiště do přízemí domu - celkem 75 m2. Přízemí domu tvoří obytný prostor 24 m2 se vstupem na lodžii, ze které je po schodišti vstup na terasu a zahradu, kuchyně 10,75 m2, jídelní kout 8,5 m2, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, prostorná předsíň, komora - celkem 74 m2. Po dřevěném schodišti je vstup do patra, které tvoří 4 pokoje - 18,4 m2 + 17,1 m2 + 11,4 m2 + 10,3 m2, koupelna s rohovou vanou, toaletou a dvěma umyvadly, hala - celkem 77 m2.
Dům, zkolaudovaný v roce 1980, je v udržovaném a dobrém stavu a byl průběžně rekonstruován - obě koupelny, dřevěné podlahy, plastová a hliníková okna, střecha, tepelné čerpadlo, klimatizace, zateplení přední strany fasády, nájezd do garáže včetně schodiště do domu, u vstupu do zahrady nerezové zábradlí.
Vzrostlá a udržovaná zahrada se vzrostlými stromy a keři navozuje příjemnou atmosféru, kde je možnost posezení na terase s rodinou či přáteli.
Možnost vstupu ze dvou ulic !! - Radostná, kde je hlavní vstup s nájezdem do garáže a z ulice Perspektivní, kde je vstupní branka na zahradu.
Dům stojí v tiché a klidné ulici, s výbornou dostupností - 100 m BUS (4 minut OC Štěrboholy, 11 minut "M" Hostivař, 14 minut vlakové nádraží Uhříněves, 2 minuty autem nájezd na Štěrboholskou spojku. V plánu je tramvajová zastávka.
Kompletní síť obchodů a služeb zajišťuje OC Štěrboholy či Štěrboholy Retail Park, které jsou přibližně 1 km vzdálené.
V místě občanská vybavenost včetně OÚ, MŠ, ZŠ. V dostupné vzdálenosti parky, dětská hřiště, inline dráha, sportovní hala, venkovní fitness park.
Tato nemovitost je ideální pro rodiny s dětmi, které touží po prostorném a klidném bydlení, s výbornou dostupností.
Doporučuji osobní prohlídku.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (216)
small left
small right