Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

4 300 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně právního servisu a provize RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

18 868 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Datum vložení před 10 dny
Plocha zastavěná 139 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 12131
Plocha užitná 140 m²

Popis nemovitosti

Jedinečná příležitost! K prodeji je rodinný dům s prostornou zahradou v samém srdci města Pečky, který přináší nejen komfort soukromí, ale i výhody městského života. Nachází se v klidné ulici Masarykovo náměstí.
Tento cihlový dům, nacházející se na pozemku o rozloze 511 m2 se zastavěnou plochou 140m2 a s přilehlou zahradou o velikosti 261 m2 nabízí nejen prostorné rodinné bydlení, ale také možnost vytvoření dvou samostatných bytů.
Jedná se o přízemní dům s podkrovím, které poskytuje potenciál k vytvoření dvou menších bytů, což dává příležitost jak pro rodinu s potřebou odděleného bydlení, tak i pro investory.
Dispozice domu 4kk zahrnuje předsíň, ze které po pravé straně je vstup do kuchyně, dále do pokoje a do koupelny s vanou a toaletou. Nachází se zde i menší místnost, kterou lze využít jako pracovnu nebo spíž.
Po levé straně je vstup do většího pokoje a odtud dále do menšího pokoje s přístupem do koupelny se sprchovým koutem a toaletou.
Dům v původním stavu nabízí možnost rekonstrukce dle vašich představ a potřeb. Na pozemku se dále nachází dvě dílny, které nabízejí řadu možností pro vaše koníčky a zájmy.
Předností je prostorná zahrada a další přilehlá zahrada, což dává široké možnosti využití pro relaxaci a společenské aktivity. Umožňuje vytvoření útulného grilovacího koutu, ideálního pro letní večery strávené s rodinou a přáteli. Je zde dostatek místa pro posezení a pikniky, kde si můžete vychutnat klidný odpočinek nebo pořádat rodinné oslavy a setkání s blízkými.
Obec Pečky poskytuje veškerou potřebnou občanskou vybavenost, včetně škol, obchodů a sportovišť. S vynikající dopravní dostupností, včetně vlakového spojení směrem do Prahy, Kolína, Pardubic a blízkostí dálnice D11 (vzdálené přibližně 6 km), je tento dům skvělou volbou pro ty, kteří ocení klidnou atmosféru venkovského života s pohodlným přístupem do větších měst.
Dům i jednotlivé místnosti si můžete prohlédnout ve virtuální prohlídce.
Pro více informací a domluvení prohlídky mě prosím kontaktujte.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Zdenka Kurinová
Zdenka Kurinová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Zdenka Kurinová
Zdenka Kurinová
zobrazit telefon