Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

4 400 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petr Čížek

19 307 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N105315
Stav nemovitosti Dobrý
Datum vložení před 14 dny
Plocha užitná 425 m²
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Hledáte bydlení v absolutním klidu, uprostřed přírody, nebo hledáte jen místo kde budete trávit volné dny s rodinou? Právě vám představuji nabídku prodeje rodinného domu s hospodářskými budovami, nacházející se na okraji obce Jeřice, pouhých 30 minut jízdy od Hradce Králové. Na severním okraji pozemku se nachází koryto potoka, které dokresluje klidnou a pohodovou atmosféru celé lokality. I přesto, že je voda takto blízko, dům se nenachází v záplavové oblasti. Část pozemku kolem obytného domu je udržována jako okrasná zahrada se vzrostlými stromy, okrasnými květinami a část pozemku je zatravněna. Na východní straně od domu se nachází ovocný sad se vzrostlými stromy a louka, která je sečena na seno. Popřípadě se zde dají chovat ovce, kozy, popřípadě jiná pastevní zvířata. Celková výměra pozemků je 3.529 m2.
Obytná část domu je řešena vstupní verandou, ze které se vstupuje do hlavní chodby, ze které je vstup do jednotlivých místností domu. Obývací pokoj s kuchyňským koutem je orientován na jihovýchodní stranu domu s výhledem do přilehlé zahrady. Dále se z chodby vstupuje do dvou průchozích ložnic, které jsou orientovány na západní a východní stranu domu. Z chodby je dále přístupná komora, toaleta a koupelna, která je vybavena vanou a umyvadlem. Užitná plocha domu je 98 m2
Ze dvora domu jsou přístupné hospodářské budovy. Chlévy 33 m2, stodola 210 m2 a přístavky stodoly o výměře 84 m2.
Nemovitost je napojena na všechny inženýrské sítě, kanalizaci, vodovod, elektřinu a přípojka plynu je na hranici pozemku.
Vytápění domu je řešeno v obývacím pokoji kamny na tuhá paliva a v ložnicích se nacházejí elektrické přímotopy. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler.
Jeřice mají základní občanskou vybavenost je zde mateřská i základní škola, obecní úřad, autobusová zastávka a vlaková zastávka se skvělým spojením do Hradce Králové i Turnova. Autem se doprava z Hradce Králové výrazně zrychlí dostavbou dálnice D35, která je již ve výstavbě.
V okolí domu se nachází celá řada možností trávení volného času nejen v přírodě. Přímo obcí prochází cyklostezka, která navazuje na celou řadu cyklistických tras. V obci je také několik sportovišť včetně tenisových kurtů a dětského hřiště. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105315.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petr Čížek
Petr Čížek
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petr Čížek
Petr Čížek
zobrazit telefon