Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

3 550 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Nejnižší podání
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Tomáš Zelenka

15 577 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Datum vložení před 13 dny
Plocha celková 231 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 231 m²
ID nemovitosti N04423
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Plocha zastavěná 225 m²

Popis nemovitosti

Předmětem nabídky je rodinný dům č.p. 19 včetně příslušenství, na vlastních pozemcích o celkové výměře 2530 m2. Příslušenství tvoří pergola, přípojky inženýrských sítí vodovod, kanalizace do jímky, elektro, dřevěné kůlny, oplocení, vrata, vrátka a porosty na zahradě.

Dům se nachází v centrální části obce Dřínov. Dům je částečně podsklepený, má 1 NP a zvýšené 1.NP. Dle poskytnutých informací od vlastníka pochází původní objekt ze 16.století. Dům byl v průběhu let opravována a dostavován.

Dům je napojen na vodovod, kanalizaci do jímky a elektro. Okolí tvoří zástavba rodinných domů a objektů občanské vybavenosti. Parkování je možné v garáži, která je součástí domu, případně na vlastním pozemku.

Dopravní obslužnost je zajištěna autobusovými spoji, stanice autobusu je cca 350 metrů od oceňovaného domu
Dle platného územního plánu obce Dřínov jsou pozemky zařazeny ve funkčním využití SV – plochy smíšené obytné - venkovské.

Bližší popis nemovitosti:
Základy zřejmě kamenné, izolaci proti zemní vlhkosti nebylo možné ověřit. Svislé konstrukce zděné, střecha kombinovaná, nad uliční částí domu polovalbová, nad dvorní přístavbou sedlová. Střešní krytina betonové tašky Bramac, klempířské prvky z pozinkovaného plechu. Vnější omítka
vápenocementová, vnitřní omítky hladké štukové. Dveře vstupní plastové, vnitřní dveře náplňové plné či prosklené v ocelových zárubních a částečně dřevěné v dřevěných zárubních. Okna plastová, podlahy dřevěné prkenné, betonové, keramická dlažba či koberce, v garáží betonová podlaha a ve
sklepě hliněná.

Vytápění je ústřední kotlem na tuhá paliva, pro ohřev TUV je instalován el. bojler. V kuchyni kuchyňská linka a sporák na Pb, v koupelně vana, umyvadlo a sprchový kout. Dle sdělení byly v průběhu let prováděny dílčí opravy a rekonstrukce: před 13 roky nová střešní krytina, nové krovy a pozednice, 2017 plastová okna. V současné době je dle sdělení prasklý kotel na tuhá paliva.

Stavebně technický stav mírně zhoršený, částečně zanedbaný, odpovídá stáří, provedeným rekonstrukcím. Vnitřní prostory vyžadují modernizaci.

Pro více informací kontaktujte prodejce.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Tomáš Zelenka
Tomáš Zelenka
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Tomáš Zelenka
Tomáš Zelenka
zobrazit telefon