Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

18 490 000 Kč

C

Úsporná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Okszána Pokorná

81 133 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N105061
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost C - Úsporná
Datum vložení před 15 dny
Plocha užitná 102 m²
Vlastnictví soukromé
Plocha zastavěná 133 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme vám exkluzivní možnost zakoupit moderní bungalov 4kk v Čelákovicích s rozlehlou zahradou, která vám poskytne dokonalé místo pro relaxaci a venkovní aktivity. Tento prostorný bungalov disponuje čtyřmi pokoji, které mohou sloužit jako ložnice, obývací místnost nebo pracovna, a přináší tak maximální flexibilitu pro vaše potřeby.

Moderní a prostorná kuchyně je plně vybavena a připravena k vašim kulinářským dovednostem, což vám umožní nejen přípravu chutných pokrmů, ale i společné stolování s rodinou a přáteli. Koupelna je elegantně vybavena jak vanou, tak sprchovým koutem, aby poskytla pohodlí a komfort pro celou rodinu. Tento bungalov je ideální pro rodiny s dětmi i pro jednotlivce, kteří hledají klidnou a harmonickou atmosféru Čelákovic.

Nechte se unést krásou tohoto moderního bungalovu v Čelákovicích s velkou zahradou a přijměte pozvání k osobní prohlídce. Objímejte přírodní krásy, které vám tento úžasný domov nabízí, a zažijte pohodlný a harmonický život ve spojení s okolní přírodou.
V případě zájmu jsme připraveni poskytnout bližší informace a uspořádat prohlídku domu. Navíc můžeme zajistit i případné financování prostřednictvím našeho hypotečního specialisty. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105061.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (5)
small left
small right