Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

21 500 000 Kč

B

Velmi úsporná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Daniel Skružný

94 341 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 235 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
ID nemovitosti 387759
Plocha obytná 329 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 14 dny
Plocha užitná 329 m²

Popis nemovitosti

Nabízím vám exkluzivní příležitost vlastnit velkoryse řešený a individuálně vyprojektovaný rodinný dům 6+ 1, zasazený do soukromého areálu s pouhými třemi domy. Tento architektonický skvost vás okouzlí svou jedinečnou kombinací klidného prostředí, a přitom jste nedaleko centra města Brandýs nad Labem.
Dům byl navržen a vybudován s láskou a péčí projektanta pro jeho vlastní rodinu, což se odráží v každém detailu této architektonické perly. Každý aspekt domu je zpracován s maximální péčí a důrazem na kvalitu.
Ve všech místnostech naleznete nadstandardně veliká okna s výhledem do zahrady, zajišťující dostatek světla, vzdušnost interiéru a pocit klidu. V domě jsou 2 koupelny včetně van a sprchových koutů, 3 samostatná WC, sauna, krb a samozřejmě i šatna. Velkorysé úložné prostory, skladovací místnosti a 2 technické místnosti poskytují dostatek místa pro uspořádání všech vašich věcí.
Vytápění a ohřev vody je řešen plynovým kotlem. V obývacím pokoji, kuchyni, jídelně, koupelnách, WC a na chodbách je topení podlahové, v ostatních místnostech jsou radiátory. Na podlahách dlažba, PVC a koberce.
Okrasná zahrada se vzrostlými stromy, bazénem a altánem poskytuje únik od každodenního shonu a je ideálním místem pro klidný odpočinek a relaxaci.
Nechte se okouzlit domem, který není pouze krásný, ale také efektivní. Díky úsporné energetické třídě B si můžete užívat veškerého luxusu s minimálními náklady na provoz. S podlahovou plochou 329 m2 ( 286 m2 obytná + 43 m2 sklady a tech. místnosti ) a parkovacími možnostmi pro 4 auta si můžete být jisti, že tady najdete prostor pro celou vaši rodinu a ještě více.
Dům lze velmi jednoduchou úpravou rozdělit na dvougenerační případně dokáže spojit bydlení s podnikáním.
Neotálejte a kontaktujte mě ještě dnes, abyste si rezervovali prohlídku tohoto exkluzivního domu a zažili tuto oázu klidu a komfortu.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (9)
small left
small right