Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

4 530 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petr Vorlíček

19 877 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž
Datum vložení před 10 dny
Plocha výrobní 207 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové, Lokální - tuhá paliva
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 180 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Inženýrské sítě Plyn
ID nemovitosti 6692
Plocha užitná 146 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme ke koupi rodinný dům v obci Bohuňov v malebné scenérii přírodního parku Údolí Křetínky, nedaleko hradu Svojanov a v sousedství Zemské brány (najděte si pověst o jejím vzniku). Rodinný dům prošel rekonstrukcí v roce 1980. Díky této rekonstrukci, resp. rozšíření o nové obytné místnosti, získal stávající podobu, která má charakter dvougeneračního bydlení. Obě poloviny domu jsou aktuálně stavebně oddělené, avšak propojené obytnou spojovací chodbou v oblasti dvorku. Tento stav lze jednoduše stavební úpravou změnit a tím propojit oba byty.

Každý z bytů má svou předsíň, koupelnu, WC, kuchyň a další obytné místnosti (více napoví fotogalerie). Svůj automobil zaparkujete do garáže na dvorku. K vytápění slouží jak plynový, tak i ekologický dřevo-zplynovací kotel. Dům má obrovský potenciál pro rodinné bydlení. Např. vestavbou obytných místnosti v podkroví, kde je již hotova jedna vytápěná místnost, nebo rozšířením přízemních místností do prostoru předzahrádky formou zimní zahrady nebo venkovní terasy. Dvorek již nyní slouží k venkovnímu posezení a příjemné zurčení potůčku Korejtka, který se prodírá okolní přírodou, jen umocňuje klid a pohodu místa.

Hledáte-li klidné rodinné bydlení na venkově, pár kroků od lesů a luk, máme je pro vás ihned připravené. Pro lepší představu a orientaci jsme připravili interiérovou virtuální prohlídku a pár fotek z exteriéru. Z technických důvodů se zobrazuje jen jedna polovina domu z on-line prohlídky, rádi vám poskytneme ,,odkaz" i druhou část.

Chápeme i ty z vás, kteří hledají místo pro bydlení jako je to naše, ale nemají chuť přestavovat či udržovat starší dům. Stačí jen přejít na protější stranu cesty u domu a zde prodáváme pozemek o výměře 1.219 m2. Samostatný inzerát naleznete na realitních serverech v sekci Pozemky.

Pokud se vám zasteskne po městském ruchu stačí jen popojet 25 km do Svitav, 11 km do Letovic, 25 km do Boskovic, 40km do Litomyšle, nebo 55 km do Brna.

Bohuňov s odkazem na historii (cituji: ,,Vesničané vzpomínali na sv. Cyrila a Metoděje s úctou a láskou, ctili je jako patrony svého kraje a osadu svou podle slova Bůh nový Bohuňov nazvali.“) nabízí klidné a pohodové bydlení či místo, kam přijede trávit svůj volný čas.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petr Vorlíček
Petr Vorlíček
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petr Vorlíček
Petr Vorlíček
zobrazit telefon