Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

3 490 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • cena k jednání
big left
big right
Nemovitost nabízí
Radka Můčková

15 314 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 305-24
Plocha užitná 250 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Balkóny Balkon
Datum vložení před 16 dny
Plocha zastavěná 765 m²

Popis nemovitosti

V zastoupení majitele nabízíme prodej rodinného domu s pozemkem o celkové výměře 3 503 m2 v obci Pateřín (Bílá Lhota), situované mezi Zábřežskou vrchovinou a Litovelským Pomoravím, cca 9 km od Bouzova. Rozlehlý dům sestává z dvoupodlažní obytné části o dispozici 3+1 s podkrovím, dále dvoupodlažního domu o dispozici 2+1 a množství původně zemědělských přístaveb. Zastavěné plochy a dvůr mají výměru 765 m2, celková výměra zahradních částí je 2 738 m2 – nabízí se příležitost např. chovu domácích zvířat.
Všechny části domu včetně obytné jsou určeny k rekonstrukci a bez investice jsou aktuálně neobyvatelné. Rozlohou dům sestává ze zatravněného dvora se zápražím, na který navazuje další část domu určená k bydlení, a průjezd vedoucí do zahrady - ovocného sadu o výměře 1412 m2. Za oplocenou zahradou se nachází další pozemek o rozloze 1326 m2 vedený jako zahrada a orná půda, určený k pěstování zemědělských plodin, případně jiným hospodářským účelům.
V obou částech domu je zavedena elektřina, aktuálně se využívá voda studniční, kterou do obou částí domu přivádí čerpadlo. Ohřev vody zajišťuje v obou částech domu elektrický ohřívač. Kanalizace je aktuálně svedena do septiku. Objekt lze napojit na veškeré obecní přípojky – kanalizace je vyvedena až na pozemek bezprostředně k domu a je připravena k napojení, vodovodní a plynová přípojka je před domem v uliční části.
Obec Pateřín je součástí obce Bílá Lhota, vzdálené cca 1 km. Jedná se o malou obec bez občanské vybavenosti – veškerá občanská vybavenost je v Bílé Lhotě, kde se nachází také známé arboretum. Nedaleko se nachází známé Javoříčské či Mladečské jeskyně, o hradu Bouzov nemluvě. Lokalita je svým umístěním v blízkosti známých turistických cílů atraktivní pro rekreační účely, ale i jako možnost klidného bydlení pro vyznavače ekologického životního stylu.
Pro bližší informace, případně prohlídku, neváhejte kontaktovat RK.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (1)
small left
small right