Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

1 380 000 Kč

  • 773 Kč za m²
  • včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Adam Osička

6 055 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Elektřina 230 V
Ochrany omezení Národní park
Zdroje vody Místní zdroj
ID nemovitosti 158
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Datum vložení před 11 dny

Popis nemovitosti

Představujeme Vám k prodeji jedinečnou zahradu o rozloze 1.785 m2, která se nachází na vrcholu Kraví hory ve Znojmě. Tento pozemek nabízí nejen jedinečný výhled na historické město Znojmo a vzdálenou Pálavu, ale také absolutní klid a soukromí díky své poloze sousedící pouze s Národním parkem Podyjí.

Zahrada je snadno dostupná z obou stran - z jedné strany se k ní po zaparkování dostanete asi za minutu chůze, z druhé strany můžete přijet až přímo k vchodu. Elektrika je již zavedena a pro zavlažování je zde cisterna, která má rozvod po celé délce pozemku.

Součástí zahrady je i dřevěná podsklepená chatka, která disponuje verandou, kuchyní a obývacím prostorem, kde si můžete zatopit v kamnech. V dalším patře se nachází místo pro spaní a vstup na balkon, odkud můžete obdivovat krásu okolní i vzdálené krajiny.

Kromě chatky se na zahradě nachází ještě jedna menší stavba, která může sloužit jako úložný prostor pro zahradní nářadí nebo jako kůlna. Zahrada je také bohatě osázena vzrostlými ovocnými stromy. Díky tomu, že sousedním pozemkem je pouze Národní park Podyjí, můžete být jisti, že vedle vás nikdy nebude stát žádná jiná zahrada.

Život zde je v souladu s přírodou, kde se můžete setkávat s ovečkami pasoucími se za plotem, pozorovat chráněné ptáky a různé vzácné druhy hmyzu. Pro milovníky je okolí jako stvořené pro procházky krásnou přírodou po okolních stezkách a v letních večerech můžete navštívit jednu z okolních hospůdek.

Tato zahrada je ideálním místem pro odpočinek, relaxaci a načerpání nové energie v náručí přírody. Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši návštěvu, kde si můžete vše osobně prohlédnout a zamilovat se do tohoto kouzelného místa.

S výhodným způsobem financování vám rád pomůže náš finanční specialista.

Váš realitní parťák ve světě nemovitostí.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Adam Osička
Adam Osička
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Adam Osička
Adam Osička
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit