Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Petr Wölfl

Základní informace

Kanalizace Žumpa, septik
Plocha celková 2 661 m²
ID nemovitosti 1616
Plocha užitná 2 661 m²
Datum vložení před 13 dny

Popis nemovitosti

REALDOMUS Vám ve výhradním zastoupení majitele zprostředkuje koupi jedinečného pozemku v obci Mojkov, která se nachází 4,5 km jihozápadním směrem od spádové obce Vlachovo Březí.

Rozlehlý pozemek o výměře 2.661 m2 je situován na klidném místě v jihovýchodní části malebné vísky Mojkov. Parcela s mírnou svažitostí nabízí otevřené výhledy jak do místní zachovalé přírody tak i na Libín, Knížecí Stolec, Boubín a další scenérii šumavských vrchů.

Podle platné územně plánovací dokumentace lze na pozemku vystavět rodinný dům s podkrovím a vedlejší stavby, při maximální zastavitelnosti pozemku 35 %.

Pozemek je přístupný ze severní strany po asfaltové komunikaci a nebo ze severozápadní pozice po obecní zpevněné ceně. Na pozemku je přípojka elektřiny. Zdroj vody je v lokalitě standardně řešen hydrogeologickými vrty, které jsou zde velmi vydatné bez potřeby jakékoliv úpravy. Likvidace splaškových vod je schválena formou vícekomorových septiků s pískovým filtrem.

Obec Mojkov je obklopena lesy a loukami v nadmořské výšce cca 800 m n. m. Obec není průjezdná, končí zde silnice, takže je zde minimální provoz a klid. Historickou dominantou je kaple z 18. století, místem vede turistická i cyklistická stezka. Výhodou polohy je blízkost oblíbených šumavských cyklostezek a lyžařských areálů (Zadov, Kvilda, Modrava, Nové Hutě ...). Potřebná občanská vybavenost je situována v nedalekém Vimperku nebo Prachaticích.

Bližší informace o předmětu a podmínkách prodeje Vám poskytne REALDOMUS.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Petr Wölfl
Mgr. Petr Wölfl
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Petr Wölfl
Mgr. Petr Wölfl
zobrazit telefon