Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

7 026 390 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Marek Vrtilka

30 831 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 2024013
Plocha celková 1 761 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 10 dny
Kanalizace Veřejná kanalizace
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám stavební pozemek na lukrativním místě v Semilech o celkové výměře 1761 m2. Jedná se o prodej stavebního pozemku v části obce Podmoklice, v lokalitě Pod Černým mostem, který je svou polohou jedinečným místem, zejména blízkostí centra města, dále městského parku Ostrov, základních a středních škol, marketů a ostatní dostupné občanské vybavenosti města Semily.

Svou výměrou splňuje rozmanité využití pro budoucí stavbu rodinného domu s rozlehlou zahradou, která dostatečně zajišťuje klidné zázemí pro nerušené bydlení. Dále je možné pozemek využít pro stavby více rodinných domu, případně bytového domu a objektu pro občanskou vybavenost, protože dle platného územního plánu města jsou pozemky zahrnuty v území pro smíšené obytné plochy. Na pozemku jsou v současnosti postaveny jednoduché stavby (garáž, kolna) a studna. Přístup na pozemek je z ulice Bavlnářské. Pozemek je celkově oplocený a zatravněný. Jedná se o ideální místo pro trvalé bydlení, ale i pro podnikání.

V současnosti jsou na hranici pozemku veškeré dostupné inženýrské sítě (elektropřípojka, plynovod, kanalizace, vodovod). Město Semily je pro bydlení ideálním místem pro ty, kteří hledají klidnou oblast, ale s širokou nabídkou občanské vybavenosti. (úřady s rozšířenou působností, sportovní hala, nemocnice, mateřské, základní a střední školy, mj. waldorfská základní a střední škola, restaurace ad.).
Město Semily je v oblasti, ve které se nacházejí v dostupné vzdálenosti lyžařská centra Krkonoš, Jizerských hor a Český ráj.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Marek Vrtilka
Marek Vrtilka
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Marek Vrtilka
Marek Vrtilka
zobrazit telefon