Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

Cena na dotaz

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

Základní informace

Elektřina 230 V
ID nemovitosti 884395
Datum vložení před 16 dny

Popis nemovitosti

Pozemek o výměře 1028 m2 se nachází na východním okraji obce, která je dle Územního plánu obce určena k individuálnímu bydlení. Tato klidná lokalita je ideální příležitost pro výstavbu rodinného domu podle vlastních představ. Okolní stavby pozemek nijak nestíní a při vhodném rozmístění domu a případné terasy si můžete užívat sluneční paprsky celý den i při zachování soukromí.

Příjezd k pozemku je po obecní asfaltové silnici.
Inženýrské sítě buď procházejí okrajem pozemku (vodovod, plynovod) nebo se nacházejí v jeho blízkosti (elektřina, telekomunikační kabel). Kanalizace je zakončena na okraji pozemku - v případě výstavby je nutno prodloužit kanalizaci na sousední pozemek.

V obci je Mateřská škola, několik dětských hřišť a taky sportovní areál a hasičské hřiště. Na poštu musíte do sousedních Mysločovic, kde najdete i moderní Základní školu nebo barokní kostel, stačí ujet nebo ujít 1,8 km. Do okolních obcí a měst se dostanete autobusem nebo vlastními dopravními prostředky. Centrum Otrokovic je od pozemku vzdáleno 7 kilometrů, do Zlína je to 15 kilometrů.
Obcí prochází silnice spojující Holešov s Otrokovicemi, ale i tak mírný provoz se bydlení nedotkne, protože pozemek je v okrajové části, v klidné ulici.

První písemná zmínka je z r. 1397 s tehdejším názvem Machovalhota (psáno dohromady). V roce 1675 se již setkáváme s názvem Machowa, ovšem bez čárky nad posledním písmenem a. Názvu Machová se trvale používá až od roku 1881.
Z roku 1801 pochází pečeť, na které je obraz sv. Michala, jak drží čerta na řetězu. Ze starších dokumentů (Popis hranic katastru, Josefínský katastr 1786-1790) je však uváděna i pečeť „svazek klasů“.

Přispějte i vy k dlouhodobému růstu počtu obyvatel obce Machová a vybudujte si zde nový domov.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martin Palička
Martin Palička
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martin Palička
Martin Palička
zobrazit telefon