Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

7 280 000 Kč

  • 6 541 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Romana Čermáková

31 944 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti N6823
Datum vložení 12. února 2024

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji výjimečný zasíťovaný stavební pozemek, který se nachází v malebné obci Hrusice v okrese Praha - východ. Rozloha pozemku činí 1.113 m2 a nabízí možnost výstavby rodinného domu s maximální zastavěnou plochou parcely 35 %. Pozemek je ve slepé ulici v klidné části obce a umožňuje bydlení blízko přírody se soukromím, klidem, ale zároveň s výbornou dostupností do Prahy.

Vzhledem k jeho umístění nabídne pozemek budoucím majitelům úchvatné výhledy na okolní lesy a přírodu. Vede k němu obecní asfaltová komunikace a na hranici pozemku jsou přivedeny inženýrské sítě na vodu, kanalizaci, elektřinu a plyn.

Hrusice jsou neodmyslitelně spojeny s dílem spisovatele a malíře Josefa Lady, který se zde narodil a obec je proto považována za kulturní skvost. V centru stojí Památník Josefa Lady a jsou zde dochovány stavby lidové architektury. Okolí Hrusic je také plné zajímavostí, jako například Ondřejovská hvězdárna, nebo hlavní observatoř Astronomického ústavu České republiky.

V těsné blízkosti se nacházejí obce Senohraby a Mirošovice, které nabízejí kompletní občanskou vybavenost, včetně obchodů, restaurací, školy, lékaře a pošty. Okolí obce je plné cyklistických i turistických tras. Golfisty potěší nedaleké 18-ti jamkové golfové hřiště Pyšely, které je známé půvabem posázavské krajiny, ve které se nachází.

Z Hrusic je skvělá dostupnost do Prahy. Rezidenti mohou využívat komunikaci mezi Hrusicemi a Mirošovicemi, kde se po pouhých 2 km napojí na nájezd D1 Mirošovice. Z blízkých Senohrab vede také přímé vlakové spojení do stanice Praha hl. nádraží. Praha je 20 km vzdálená, Říčany 11 km, Mnichovice 2,5 km a Mirošovice 1 km.

Pro více informací o pozemku nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Romana Čermáková
Romana Čermáková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Romana Čermáková
Romana Čermáková
zobrazit telefon