Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

330 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

34 393 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení 13. listopadu 2023
Plocha pozemku 245 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 192 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti F10395
Plocha celková 245 m²
Plocha zastavěná 245 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme vaší pozornosti plně vybavenou a fungující restauraci o celkové ploše 245,39 m2 v centru města Kiten, v butikové budově poblíž jižní pláže a moře. Restaurace má 60 vnitřních míst a 40 venkovních míst na letní zahrádce.
K dispozici je přilehlá velká kuchyně, plně vybavená pro všechny požadavky (profesionální větrání, konvektomat, pizzerie a sklad se dvěma vchody). Restaurace je vybavena elektřinou, internetem, vodou, odpady a řádně zkolaudována. Není zde roční poplatek za údržbu. Koupě restaurace ve městě Kiten, v blízkosti jizni pláže a centra města má mnoho výhod jako dlouhodobá investice:
1. Turistická destinace: Kiten je oblíbená přímořská destinace, zejména
během letních měsíců. Restaurace může přilákat turisty hledající jídlo a zábavu na vhodném místě, vzdálenost od moře a turistických atrakcí.
2. Blízkost pláže: Restaurace je pro návštěvníky snadno dostupná,
3. Centrální umístění: To zvyšuje její viditelnost a
zpřístupněnost místním i turistům, kteří chtějí zažít atmosféru městské části.
4. Potenciál pro rozmanitost nabídky: Kombinace blízkosti moře a centrum města dává příležitost nabídnout různé menu zahrnující jak mořské pochoutky, tak tradiční bulharské
kuchyně. To je předpokladem širokého okruhu návštěvníků.
5. Rostoucí cestovní ruch: Region zaznamenává nárůst cestovního ruchu, z rostoucích čísel návštěvníků, kteří hledají gastronomické zážitky, bude těžit nový majitel restaurace.
6. Dlouhodobý růstový potenciál: Pokud je investice dobře řízena a poskytuje kvalitní služby, stane se restaurace úspěšným podnikem s dlouhodobým potenciálem růstu a zisku.
Skvělá nabídka! Doporučujeme!
My z MOJE NEMOVITOST U MORE Vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. My vám pomůžeme abyste investovali do správné nemovitosti, dle Vašich požadavků, aby Vaše peníze neztratily na hodnotě. Jsme Bulhaři a Působíme v Bulharsku celoročně. Naše firma Vám umí zajistit koupi, pronájem a celkovou správu nemovitosti a poprodejní služby na Bulharském pobřeží v lokalitách Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další.
O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.
Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná.
Team MNM
Kiten je menší přímořské městečko leží v těsné blízkosti Primorska, cca 60 km jižně od Burgasu. Vyniká mimořádně zdravým klimatem a krásnou přírodou, díky spojení lesů a moře. Dříve rybářská osada se stala vyhledávaným přímořským letoviskem. Rozlehlé písečné pláže s pozvolným vstupem do moře se střídají se skalnatými útesy. Kitenský záliv je považován za jedno z nejkrásnějších měst jižního Černomoří. Na pláži naleznete širokou nabídku vodních sportů a atrakcí. V přístavu je jachtařský klub a pořádají se zde školy potápění. Letovisko je vhodné pro milovníky jachtingu a rybaření. Za ráj rybářů můžeme považovat ústí řeky Karakarač, která se zde vlévá do moře. V městečku je množství kavárniček, restaurací, barů a obchodů.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Angelina Vasileva
Angelina Vasileva
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Angelina Vasileva
Angelina Vasileva
zobrazit telefon