Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

1 400 000 EUR

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Josef Havlíček

145 910 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 679 m²
ID nemovitosti 381181
Plocha celková 344 m²
Plocha zastavěná 344 m²
Datum vložení před 29 dny
Plocha pozemku 344 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Vítejte v srdci Mühlbachu am Hochkönig, kde je na prodej okouzlující Mesnerhaus a nabízí jedinečnou příležitost pro vaše obchodní sny. Díky svým rozmanitým možnostem a vynikající poloze je tento dům skutečným klenotem.
Mesnerhaus vás přivítá příjemným barem, který je ideální pro přivítání hostů a vytvoření vřelé atmosféry. Zde můžete podávat lahodné nápoje a užít si veselé večery.
Prostorný prostor pro hosty pro stolování je skutečným vrcholem této nemovitosti. S dostatkem prostoru pro mnoho hostů zde můžete nabídnout špičkové kulinářské zážitky. Firemní kuchyně je dobře vybavená a umožňuje přípravu vašich kulinářských výtvorů bez námahy.
Pro slunečné dny a mírné večery nabízí Mesnerhaus prostor pro hosty s terasou, kde si vaši hosté mohou užívat čerstvý horský vzduch a nádherný výhled. Pro denní hosty jsou v přízemí k dispozici také toalety pro hosty.
Celková užitná plocha je impozantních cca 678,91 m², přičemž nemovitost zabírá velkorysých cca 344 m². Dům navíc nabízí prostorný suterén s několika lednicemi a mrazáky pro uložení věcí a také možností zamrazit potraviny.
Hýčkejte své hosty domácí saunou v suterénu a nabídněte jim mnoho hodin zábavy ve společenské místnosti.
Podkroví je v současné době využíváno jako technická místnost nebo prádelna, ale je zde možnost využití jako obytného prostoru.Mesnerhaus má celkem 6 apartmánů a restauraci, které hostům nebo vám a vaší rodině nabízejí pohodlí a pohodu.Kombinace tradice a moderního komfortu dělá z Mesnerhaus jedinečnou investiční příležitost. Využijte této příležitosti k uskutečnění svého snu o úspěšném pohostinství v úchvatné přírodě Hochkönigu.Fasáda domu a koupelny bytů byly renovovány v roce 2022.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Josef Havlíček
Josef Havlíček
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Josef Havlíček
Josef Havlíček
zobrazit telefon