Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

32 300 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Mgr. Adam Kvasnička

141 731 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Balkóny Terasa
Vlastnictví soukromé
Patro 12.
ID nemovitosti N6902
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 14 dny
Plocha užitná 142 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji jedinečný penthouse o celkové ploše 189 m2 s terasami a sklepem, umístěný v klidné a žádané lokalitě v Praze - Modřany. Tento reprezentativní byt, který je součástí novostavby rezidenčního projektu Zahálka, je ideální volbou pro ty, kteří hledají luxusní bydlení spojené s vysokým standardem a moderními technologiemi.

Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj o velikosti 37 m2, který je propojen s kuchyňským koutem a jídelní částí. Z obývací místnosti, kuchyně a jednoho z pokojů je přístup na rozlehlou terasu o velikosti 36 m2, která nabízí krásný výhled a poskytuje ideální prostor pro relaxaci a společenské aktivity. Hlavní ložnice je vybavena vlastní šatnou a luxusní koupelnou se zapuštěným sprchovým koutem. K dispozici jsou další tři pokoje, které lze využít jako dětské pokoje, pracovny či hostovské místnosti. Byt dále nabízí hlavní koupelnu s vanou a sprchovým koutem a jednu extra samostatnou toaletu.

Interiér bytu je vybaven nadstandardními materiály, včetně dřevěné vícevrstvé podlahy, velkoformátových porcelánových desek, ručně vyráběných lamelových obkladů a keramických obkladů v koupelnách a technické místnosti. Všechny tři toalety jsou vyhřívané a nabízí moderní funkce na dálkové ovládání.

Technologické vybavení zahrnuje nejmodernější systém chytré domácnosti od firmy LOXONE, stropní reproduktory, venkovní žaluzie, světelné nálady včetně designového osvětlení i LED podsvícení nábytku a stropu. Pro vaše pohodlí a bezpečnost je instalován intercom s videokamerou a systém větrání s rekuperací.

K bytu náleží také dva prostorné sklepy o výměře 3 m2 a 7,9 m2 a dvě garážová stání v podzemní garáži, což zajišťuje komfortní parkování bez starostí.

Rezidenční projekt Zahálka se nachází v pražské čtvrti Modřany, která je známá svou klidnou a přírodně bohatou atmosférou. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají bydlení v sousedství přírody, ale zároveň chtějí mít dobrou dostupnost do centra města mimo jiné i díky blízkosti tramvajových a autobusových zastávek. Rovněž je zde výborné spojení s okolními čtvrtěmi, a to jak veřejným dopravním spojením, tak individuální automobilovou dopravou. Výhodou je rychlý přístup na Pražský okruh. Modřany jsou obklopeny nádhernými zelenými plochami, jako jsou Modřanská rokle nebo přírodní park Modřanská rokle – Cholupice, což nabízí skvělé možnosti pro rekreační aktivity, jako je cyklistika, běh, nebo jen příjemné procházky v přírodě. V blízkosti projektu Zahálka najdete také několik sportovních zařízení, parky a hřiště, které jsou ideální pro rodiny s dětmi. V oblasti se nachází veškerá občanská vybavenost, což zajišťuje vysokou kvalitu života. Toto vše dělá z Modřan atraktivní lokalitu pro život, což je umocněno moderním a komfortním bydlením.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (18)
small left
small right