Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

  • dohodou, Info u realitního specialisty, včetně provize
big left
big right
Nemovitost nabízí
Broker Consulting, a.s.

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Příjezdy Dlažba
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 58431
Stav nemovitosti Bezvadný
Konstrukce Zděná
Datum vložení před 15 dny
Plocha užitná 145 m²

Popis nemovitosti

S nadšením pouštím do prodeje atraktivní nemovitost v centru krajského města Jihlavy.

Nabízená nemovitost se skládá ze dvou spojených bytových jednotek v osobním vlastnictví, historickým sklepením a zahradou.

Bytová jednotka o dispozici 3+kk zaujme především propracovaným interiérem. Má jeden samostatný pokoj s dostatkem úložného prostoru, útulnou ložnici, kuchyni s obývacím pokojem, kde jsou dvě okna situována směrem do zahrady, tudíž tam budete mít dostatek klidu a soukromí pro Vaše žití.

Jednotka o dispozici 2+kk není jenom o 54 m2 ale hlavně o skvělé kávě. Majitelé jsou ochotni vážnému zájemci předat know-how italské Neapole a její nezapomenutelnou atmosféru. Mamma Mia, jakožto jedna z vyhlášených kaváren v Jihlavě, může být jako další zdroj Vašeho dlouholetého příjmu. Při netradičním vstupu do bytové jednotky z historické ulice na Vás čekají prostory, o které je postaráno až do posledního detailu. Klenby, atypická dispozice, kuchyně italského stylu a spoustu dalších věcí, které stojí za to minimálně vidět.

Od roku 2013 proběhlo na historickém domě spoustu technických úprav. Sanace domu (odvodnění) směrem do ulice proběhlo odkopáním zdiva, poté byl použit sanační nátěr, a díky překryvu mapovkou a instalací kamenných soklů zde vznikl perfektní prostor pro odvětrávání. Podobně tomu bylo i v případě části domu směrem do zahrady (bez instalace soklů). Další úpravy obnášely opravu fasády směrem do ulice (plánovaná je i směrem do zahrady), oprava krovů střechy, dešťových svodů a výmalba společných prostor domu, kde byly zrenovovány i schody.

V neposlední řadě stojí za zmínku obnovení portálu do historického sklepení o výměře 43 m2, které je díky současným majitelům v perfektní kondici. Zde proběhlo odvodnění pomocí odsekání cementové omítky na cihly. Dále zde proběhla instalace drenážního systému s položením velkoformátové dlažby. Tento prostor má potenciál sloužit jako vinný sklep a nebo jej můžete využít či pronajímat pro další podnikatelské účely.

Tuto lukrativní nemovitost můžete obývat v srdci krajského města Jihlavy, v ulici Havířská, ve velmi blízkém dosahu Masarykova náměstí. Veškerá občanská vybavenost je ve výborné dostupnosti.

Detailnější informace Vám rádi sdělíme na osobní schůzce. Novým majitelům zajistíme optimální podmínky financování koupě.

Přijďte se přesvědčit právě Vy, že tato velkometrážní nemovitost je perfektní propojení byznysu a osobního života.

Těšíme se na setkání!

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (1)
small left
small right