Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

283 700 USD

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Mgr. Jesika Schopper

1 245 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Balkóny Balkon
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
ID nemovitosti TLB-4
Stav nemovitosti Rozestavěný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 94 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji unikátní apartmán 4+kk o užitné ploše 94 m2 na pláži Taqah Long Beach v Ománu s balkonem 9 m2. Tento moderně zařízený apartmán je plně vybaven nejnovějšími technologiemi a díky lokalitě projektu poskytují dokonalé prostředí pro chvíle klidu a relaxace přímo na pobřeží.

Apartmán disponuje prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem a třemi ložnicemi, z nichž každá má vlastí koupelnu. Představuje spojení luxusu a komfortu, s panoramatickými výhledy na ománské pobřeží a okolní horskou přírodu. Apartmán je vybaven ve vysokém standardu, představuje tak exkluzivní příležitost pro život v jedné z nejžádanějších lokalit v Ománu.

Rezidenční komplex nabídne širokou škálu služeb. Rezidenti se mohou těšit na několik bazénů, zelené zahrady, klidné terasy, lékárnu, supermarket nebo vynikající restauraci, to vše v rámci rezidence. Komplex dále zahrnuje plně vybavenou posilovnu s nejmodernějším vybavením, luxusní lázeňské služby, několik kaváren, prostorné zasedací místnosti nebo 24hodinovou kyvadlovou dopravu na mezinárodní letiště v Salalah.

Taqah Long Beach je dokonale umístěn v těsné blízkosti oblíbených písečných pláží a hlavních turistických atrakcí oblasti Salalah. Rezidence nabízí snadný přístup k hradu Taqah, paláci Sumhruam, přístavu Hawana Salalah a mnoha dalším.

Pro více informací o nemovitosti nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Plánované dokončení projektu na Q4 2025.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (1)
small left
small right