Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

10 990 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

48 224 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 92 m²
ID nemovitosti 389682
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 1.
Datum vložení před 12 dny
Plocha obytná 92 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Pokud hledáte kompromis mezi ruchem města a klidem venkova, pak je pro Vás tento světlý a prostorný byt ideálním řešením.

Útulný byt o dispozici 3+kk se nachází v 2.NP bytového domu z roku 2009. Obytný soubor Rezidence Měcholupy se nachází v historickém centru městské části Dolní Měcholupy. Soubor je postaven na pozemku, který je orientován východozápadním směrem který je obklopen zelení.

Obytný soubor je navržen a zrealizován v nízkoenergetickém standardu PENB B. Všechny konstrukce domu jsou navrženy s nadstandardním zateplením, jsou použita okna s trojskly. Každá bytová jednotka má teplovzdušné vytápění s rekuperací tepla pomocí větrací jednotky. Zdrojem tepla je malý elektrický kotel. Ohřev teplé užitkové vody zajištuje elektrický bojler s podporou 2 solárních termických kolektorů umístěných na střeše objektu. Celá technologie pro vytápění a ohřev TUV je umístěna v technické místnosti, komoře, každého bytu. Vytápění a ohřev vody je tedy řešen jako decentrální. Díky tomu došlo ke zkrácení rozvodů a navíc všechny tepelné ztráty z rozvodů jdou zpět do bytů. Jižní polovinu sedlových střech pokrývají pole fotovoltaických panelů. Měsíční poplatky za byt činí 4 964 Kč. Měsíční záloha za elektrickou energii činí 1.800 Kč.

Jednotka má rozlohu 86m² a lodžii o velikosti cca 6m². Dále k ní náleží sklepní koje s dostatkem úložného prostoru (3m²) a jedno garážové stání (15m²) v podzemí domu. Byt je částečně vybavený, zaleží na Vás, zda si nábytek ponecháte či si ho vybavíte dle svého stylu.

Dispozice bytu zahrnuje prostornou předsíň, světlý obývací pokoj s kuchyňskou linkou a vstupem na lodžii. Dále zde najdete dvě ložnice, velkou šatnu, koupelnu, samostatné WC a technickou místnost.

Hned za rohem se nachází mateřská i základní škola, pro děti je zde též velké množství kroužků a volnočasových aktivit. V blízkosti domu naleznete i několik dětských hřišt. Volný čas zde můžete trávit nejen procházkami v přírodě, ale v létě také koupáním v nedaleké Hostivařské přehradě. Mimo to Dolní Měcholupy nabízí veškerou občanskou vybavenost v pěší vzdálenosti. Dům se nachází v bezprostřední blízkosti autobusové zastávky, díky které budete v těsném kontaktu s městem.

Srdečně vás zvu na prohlídku!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Alex Saykin
Alex Saykin
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Alex Saykin
Alex Saykin
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti