Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

2 890 000 Kč

D

Méně úsporná

  • včetně všech obvyklých poplatků a nákladů, včetně těch za právní služby apod.
big left
big right
Nemovitost nabízí
Vladimír Valouch

12 681 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 1199
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 185 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV
Datum vložení před 16 dny
Plocha obytná 63 m²
Patro 1.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Panelová
Parkování Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 66 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Popis nemovitosti

Nabízím ke koupi slunný byt 3+1 (63 m2) v osobním vlastnictví po téměř kompletní rekonstrukci, a to ve 2. NP/9 revitalizovaného panelového domu na ul. Vrchlického 14 v Šumperku. Je zde vyzděné bytové jádro se samostatnou toaletou, zděným sprchovým koutem a topením, veškeré rozvody el. jsou již v mědi, rozvody vody a odpadů v plastu, všechna okna bytu jsou orientovaná na jih a jsou plastová (dvouskla), podlahy pokrývají původní parkety (nyní kryté koberci) a PVC. V předsíni s vestavěnou skříni jsou podhledy s osvětlením. K bytu patří zasklený krytý balkon (2 m2) s posuvnými skly a sklepní kóje (1,33 m2).

Ze společných prostor domu jsou k dispozici 2 sušárny umístněné pod střechou domu, samostatná kočárkárna hned za vstupem do domu a 2 veliké kolárny, které vznikly nedávnou zá(pří)stavbou dříve otevřeného prostoru pod 2. NP domu, kde dříve stály pouze podpůrné pilíře domu (jaké jsou k vidění u obdobných panelových domů např. na Jesenické ul. v Šumperku).

Byt ani dům není zatížen žádným úvěrem, hypotékou, věcným břemenem apod. Naopak vstup do domu je řešen čipovou kartou a chrání jej moderní kamerový systém. Díky pronájmu střešních prostor plynou do rozpočtu domu příjmy z těchto pronájmů. I proto bude tato nabídka dobře financovatelné pro zájemce, kteří počítají s vyřízením hypotéky.

Díky svému umístění v blízkosti MŠ a ZŠ s veřejně přístupným hřištěm je ideálním řešením pro mladou či budoucí rodinu. Koupě bytu může však být zajímavá i pro pár, který s dětmi (prozatím) nepočítá. Uvolnění bytu bude možné po dohodě, zřejmě však ne dříve, než do 2 měsíců od přepisu vlastnictví v katastru nemovitostí.

Více informací a podrobností získáte u makléře nabídky.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (9)
small left
small right