Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

7 997 000 Kč

E

Nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Mirek Rybín

35 090 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 11823
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 997 m²
Konstrukce Panelová
Datum vložení před 24 dny
Plocha obytná 91 m²
Patro 2.
Balkóny Balkon, Lodžie
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 91 m²
Energetická náročnost E - Nehospodárná

Popis nemovitosti

Hledáte prostorný byt v lokalitě se skvělou dopravní dostupností i občanskou vybaveností? A láká Vás představa uzpůsobit si jej podle vlastních představ?

Pak je pro Vás ideální možností koupě prostorného bytu dispozice 3+1 umístěného ve 2. patře (3. NP) panelového domu se dvěma novými výtahy. Tento dům se nachází v Kazašské ulici v pražských Vršovicích. Byt má celkovou podlahovou plochu 91,3 m2, nad její rámec dále využijete tři lodžie (5,8 m2 + 6,4 m2 + 3,2 m2) a sklep umístěný v suterénu domu.

Místo fotografií bytu se, prosím, podívejte přímo na jeho virtuální prohlídku zde: https://my.matterport.com/show/?m=ctMVivsT5Y2

Jak z prohlídky i plánku vidíte, byt má velký potenciál k rekonstrukci a k úpravě dispozice, nicméně lze jej bez problémů užívat tak, jak je. Okna obývacího pokoje a kuchyně směřují na západ, okna obou ložnic pak na východ.

Určitě Vás zajímá také lokalita, ve které je dostupná veškerá občanská vybavenost mateřské, základní a střední školy, bezprostředně u domu městský úřad a velké obchodní centrum Eden, dále poliklinika, spousta malých obchodů, restaurací atd.

Pokud rádi sportujete, tak přímo u domu jsou Vám k dispozici tenisové dvorce, nedaleko pak plavecký stadion Slavia, sportovní hala Hasa s ledovou plochou nebo třeba fitness centrum Form Factory.

Dopravní obslužnost zajišťují přímo před domem umístěné autobusové a tramvajové spoje včetně těch nočních. Jimi se dostanete do centra města na Václavské náměstí zhruba za 20 minut.

Jako řidič parkujete přímo před domem či v okolních ulicích na modrých zónách. Také uvítáte solidní dopravní napojení na Jižní spojku a pražskou magistrálu.

Přijďte se osobně podívat, jak vám lokalita i byt vyhovují.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (153)
small left
small right