Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

4 350 000 Kč

D

Méně úsporná

  • včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Monika Fröhlichová

19 088 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení před 13 dny
Plocha užitná 62 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Panelová
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Patro 3.
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 121
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Popis nemovitosti

Nabízím k prodeji v osobním vlastnictví pěkný udržovaný byt 3+1 se zastřešeným balkonem a sklepem, v klidné a žádané lokalitě ulici Ječná, v Hradci Králové. Zařízení včetně nábytku lze ponechat. Bytová jednotka je vedená dle prohlášení vlastníka, jako 3+1 o celkové výměře 62,15 m2 s příslušenstvím včetně sklepu 3,44m2 a zastřešeného balkonu 2,40m2.

Umístěný v zatepleném panelovém domě, kde proběhla výměna stoupaček s odpady, střecha, balkony, okna, vchodové dveře se zvonky. Orientován na severovýchod a jihozápad v 4. nadzemním podlaží.

Dispozici bytové jednotky tvoří: vstupní chodba se šatní skříní a lednicí, následuje samostatná toaleta, k ní přiléhá koupelna.

Krytinu podlah tvoří lino a zátěžové koberce. Ohřev vody i vytápění je řešeno dálkově, topná tělesa opatřena měřiči, okna plastová se žaluziemi. Byt působí velice příjemně a útulně.

Směrem na jihozápad následuje obývací pokoj, se vstupem na zastřešený balkon s výhledem do zeleně, za ní je dětský pokoj, který možno využít i jako pracovnu.

Z chodby proti vstupním dveřím se nachází, ložnice orientovaná na severovýchod. Stejným směrem je také koupelna i kuchyň s novou linkou s osvětlením, vybavena plyn. sporákem s troubou a mikrovlnou troubou.

Roku 2021 byla rekonstrukce kuchyňské linky, sprchového koutu s umyvadlem, toaletní skříní a toaletou.

Za kuchyní následuje koupelna, kterou prosvětluje okno s osvětlením. Vybavena je sprchovým koutem, zrcadlem s toaletní skřínkou, umyvadlem, následuje toaleta ke které je vstup i z chodby.

V každém patře se nachází pouze dvě bytové jednotky. V domě zaveden internet.
Příslušenstvím k bytové jednotce náleží zděný sklep a další možností využití nebytových prostor pro uložení, kol a kočárku.

Bezplatné parkování u domu. Výborná dopravní obslužností na ČD a MHD s dosahem do centra. Tato lokalita nabízí příjemné a klidné místo pro bydlení. V dosahu kompletní občanská vybavenost, mateřská, základní i střední škola, poliklinika, restaurace, obchody potravin. Zajištěn úklid v domě, který je zahrnut ve službách.

Měsíční náklady pevných plateb a fondu oprav včetně výdajů na správu a středisko 1.815,-Kč.

Domluvení prohlídek dle dohody. Je volný tedy možný ihned k nastěhování. Majitel si vyhrazuje právo výběru kupujícího. Nemovitost vřele doporučuji mladému páru pro vlastní bydlení díky klidné lokalitě nebo k investici, kterou mohu zajistit nájemníkem.

Koupě bytu lze financovat z vlastních prostředků nebo hypotékou, kterou Vám ráda zajistím za nynější úrok od 4,78%. Těším se na setkání s Vámi při prohlídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Monika Fröhlichová
Monika Fröhlichová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Monika Fröhlichová
Monika Fröhlichová
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti