Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

136 900 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

601 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti F9019
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 14.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Datum vložení 11. září 2023
Plocha celková 55 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 55 m²

Popis nemovitosti

Představujeme ideální apartmán 2+kk v srdci benidormské čtvrti Levante!2+kk, který se nachází v živé oblasti Levante v Benidormu a který v sobě spojuje pohodlí s pobřežním šarmem. Tato nemovitost se nachází jen pár kroků od pláže i centra města a nabízí jedinečnou příležitost k životnímu stylu.

Tento apartmán se rozkládá na 55 metrech čtverečních promyšleně navrženého obytného prostoru a může se pochlubit prostornou terasou o rozloze 8 metrů čtverečních, která vás zve k vyhřívání se na středomořském slunci. Pouhých 300 metrů od písečného pobřeží budete mít luxus přímořského bydlení na dosah ruky.

Uvnitř objevíte dvoulůžkový a jednolůžkový pokoj, které jsou ideální pro ubytování hostů nebo vytvoření vašeho vysněného pracovního prostoru. Koupelna vyzařuje moderní eleganci, která odráží nedávnou rekonstrukci nemovitosti. Estetický dojem bez problémů doplňuje vybavená kuchyň s moderními povrchovými úpravami.

Interiéry zaplavuje přirozené světlo, které podtrhuje krásu hliníkových interiérových truhlářských prvků a stylové kameninové podlahy. Jihozápadní orientace zajišťuje teplou a příjemnou atmosféru po celý den. Pro vaše pohodlí je zde klimatizace.¨

Vyjděte ven na terasu a nechte se okouzlit nerušeným výhledem na moře, který vytváří klidnou kulisu pro relaxaci. Jako součást komunity budete mít přístup k osvěžujícímu bazénu, obklopenému pečlivě udržovanými zahradami.

Tato rezidence je víc než jen domov; je to brána k pohodlí. Ocitnete se v těsné blízkosti řady zařízení občanské vybavenosti, od parků po zdravotnická střediska a od supermarketů po místní restaurace. Díky vynikajícímu spojení budete mít bezproblémové spojení s ikonickými plážemi Levante a Poniente v Benidormu i s nedalekou dálnicí AP-7.

Vychutnejte si klidnou atmosféru této rezidenční čtvrti, kde najdou útočiště rodiny i lidé hledající klid. Není to jen byt, je to životní styl stvořený pro ty, kteří si váží těch nejlepších věcí v životě.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Tomáš  Nikl
Tomáš Nikl
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Tomáš  Nikl
Tomáš Nikl
zobrazit telefon