Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

7 660 000 Kč

B

Velmi úsporná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Veronika Doláková

33 612 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení 25. února 2024
Plocha obytná 53 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 53 m²
ID nemovitosti 383318
Stav nemovitosti Rozestavěný
Patro 3.

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme byt o dispozici 2 + kk o rozloze 56 m² a balkonem o ploše 6,5 m2. Byt se nachází ve 4. patře nově vznikajícího projektu "Nad Krocínkou" a nabízí perfektně dispozičně řešené bydlení. Projekt se vyznačuje využitím nejnovějších stavebních postupů a technologií. Architektura budov byla navržena tak, aby ladila s okolím a zároveň poskytovala moderní standard bydlení.
Výhodou této nabídky je možnost přizpůsobení bytu podle vlastních představ. Máte možnost vybírat z rozmanité nabídky podlah, obkladů a dalšího interiérového vybavení.
Lokalita současného Proseku spojuje vše, co moderní obyvatelé oceňují, včetně skvělé praktické infrastruktury, občanské vybavenosti a dostatku prostoru pro volný čas. V blízkosti jsou obchody, restaurace, mateřská a základní škola, fitness centrum, městská knihovna nebo poliklinika.
Projekt zahrnuje také vytvoření nové parkové plochy, která bude funkčně doplňovat nedaleký park Přátelství a mnohá stromořadí, která jsou pro Prosek charakteristická.
Trasa metra B je vzdálená jen jednu zastávku autobusem nebo 7 minut pěšky. Díky připojení na Pražský okruh je možné dostat se do centra autem za pouhých 15 minut.
Termín dokončení: 2024

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (369)
small left
small right