Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

2 090 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petr Šmejkal

9 171 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti N01963
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 213 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 22 dny
Plocha obytná 68 m²
Patro 1.
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Parkování Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 96 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám prostorný byt 2+1 o rozloze 68m2 v srdci malebné Nové Bystřice. Tento světlý byt se nachází v historickém centru města, jen necelých 50 metrů od krásného a klidného náměstí, které nabízí bohaté možnosti pro relaxaci a společenský život, včetně kavárny, restaurací a obchodů. Kromě toho budete mít také blízko do parku, kde si můžete užívat přírodu, čerstvý vzduch a dětské hřiště, které je ideálním místem pro rodiny s dětmi.

Byt se nachází v bytovém domě s čtyřmi byty a je umístěn v prvním patře. Má orientaci na tři světové strany (sever, jih a východ), což zajišťuje dostatek denního světla a příjemné prostředí.

Byt je vytápěný elektricky s možností připojení plynu (plyn doveden k bytu), nebo např. krbovými kamny (komín je v bytě), což umožňuje flexibilní volbu vytápění podle vašich preferencí. Byt je v dobrém stavu s možností bydlet ihned. Náročnějšímu majiteli ale stále nabízí možnost rekonstrukce, aby si byt mohl přizpůsobit svým potřebám a vkusu. Okna jsou nová - kvalitní eurookna ze dřeva, stropy jsou snížené a zateplené pro úsporu ve vytápění.

K bytu náleží společný dvorek a zahrada, prostorná půda a zahradní přístavek s mnoha možnostmi využití do budoucna, například pro uskladnění kol a dalšího vybavení. Parkovat je možné na společném dvoře, nebo parkovišti před před domem.

Město Nová Bystřice se nachází v Jižních Čechách a je známé svou historií a vyhlášené přátelskou atmosférou. Je ideálním místem pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení, ale chtějí zároveň mít všechny potřebné služby a obchody v blízkosti. Okolí Nové Bystřice nabízí také mnoho možností pro turistiku, cyklistiku, lyžování a jiné outdoorové aktivity.

Tento byt je ideálním řešením pro ty, kteří hledají útulné bydlení v centru města s možností vlastní zahrádky. Pokud hledáte bydlení s duší, historickým kouzlem a vyžitím pro aktivní životní styl, kontaktujte nás. Doporučujeme

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petr Šmejkal
Petr Šmejkal
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petr Šmejkal
Petr Šmejkal
zobrazit telefon