Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

152 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Tomáš Nikl

667 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice, Dálnice
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení před měsícem
Plocha celková 50 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 50 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti F10324
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 3.

Popis nemovitosti

Objevte ztělesnění přímořského bydlení v Tenerife, kde vám s hrdostí představujeme tento úžasný apartmán u pláže v okouzlujícím městečku Los Realejos.

Tato nádherná nemovitost nabízí nejen klidné a malebné prostředí, ale slouží také jako lákavá investiční příležitost. Ať už hledáte nové místo, kterému byste mohli říkat domov, tento apartmán má vše.

Vstupte dovnitř a přivítá vás prostorná a promyšleně navržená dispozice. V apartmánu najdete dobře zařízenou koupelnu, moderní kuchyň vybavenou všemi nezbytnostmi, útulný obývací pokoj, který vybízí k relaxaci, pohodlnou ložnici pro klidný spánek a soukromou terasu pyšnící se úchvatným panoramatickým výhledem na fascinující moře.

Tento přímořský klenot se nachází v moderní budově, která se pro vaše pohodlí pyšní velkými moderními výtahy. Ať už míříte do svého apartmánu, nebo si jen užíváte pohodlí každodenního života, tyto výtahy vám poskytnou nádech luxusu do každodenní rutiny.

Jednou z význačných vlastností této nemovitosti jsou neuvěřitelně nízké měsíční komunitní poplatky, které činí pouhých 35 eur. Tato cenová dostupnost zajišťuje, že si můžete užívat výhod dobře udržované budovy, aniž byste museli rozbít banku.

Tenerife, největší ze španělských Kanárských ostrovů, je podmanivou destinací známou svou rozmanitou krajinou a celoročně příjemným klimatem. Jeho korunní klenot, hora Teide, je nejvyšším vrcholem Španělska a ústředním bodem Národního parku Teide, zapsaného na seznamu světového dědictví UNESCO, kde mohou návštěvníci prozkoumávat krajinu připomínající měsíční krajinu. Tenerife nabízí nedotčené pláže, včetně Playa de las Teresitas zdobené zlatavým pískem. Ostrov se může pochlubit bohatým kulturním dědictvím a půvabnými městy, jako je La Laguna, s koloniální architekturou. K jeho půvabu přispívají i živé festivaly a prosperující kulinářská scéna. Tenerife je rájem pro milovníky outdoorových aktivit a nabízí možnosti pěší turistiky, vodních sportů a pozorování hvězd.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (9)
small left
small right