Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

Pozemky v nabídce makléře Halina Hrubá

Halina Hrubá právě teď nabízí 3 pozemků

Doporučeno před 16 hodinami

Prodej stavební parcely 1 607 m² Ostrava,

Prodej pozemku k výstavbě rodinného domu o celkové ploše 1 607 m2. Na pozemku je zchátralý dům s hospodářskou budovou k demolici. Příjezd po obecní komunikaci. Elektřina a voda na pozemku, možnost napojení na kanalizaci. Jedná se o klidnou lokalitu v městské části Slezská Ostrava, část Koblov s dostupností veškeré občanské vybavenosti. Nabídka číslo: N2415985.

Doporučeno včera

Prodej stavební parcely 973 m² Václavovice,

Prodej pozemku k výstavbě rodinného domu o celkové ploše 973 m2, včetně stavební buňky a dřevěné kůlny. Příjezd po obecní komunikaci. Elektřina, plyn a voda jsou na hranici pozemku. Jedná se o klidnou lokalitu v obci Václavovice ve slepé ulici s dostupností veškeré občanské vybavenosti. Nabídka číslo: N2415981.

Prodej zahrady 1 264 m² Ostrava,

Prodej pozemku o celkové ploše 1 264 m2 se zděnou chatou s balkónem o zastavěné ploše 28 m2. Pozemek je dle územního plánu v zastavitelném území a je veden jako zahrada. V chatce o dvou podlažích s podkrovím je elektřina, voda a plyn je na hranici pozemku. Jedná se o lokalitu na okraji Ostravy v městské části Petřkovice s dostupností veškeré občanské vybavenosti.

Pozemky dle operace

Pozemky dle okresu