Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

Reality v nabídce makléře Michaela Šeredová

Michaela Šeredová právě teď nabízí 6 nemovitostí

Doporučeno před 5 dny

Prodej chaty 25 m² Borohrádek

Chatka v zahrádkářské kolonii, na pozemku o rozloze 492 m?, čeká právě na Vás. Místo, kde budete užívat chvíle pohody v horkých letních dnech na okraji obce Borohrádek. Zděná chata Vám zajistí zázemí a přístřeší. Zajímá Vás více informací? Kontaktujte makléřku, ráda Vás nemovitostí provede a sdělí veškeré informace k nemovitosti.

Doporučeno včera

Prodej rodinného domu 164 m² Lhoty u Potštejna

Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům s okolními pozemky, umístěný na okraji obce Lhoty u Potštejna s krásným výhledem na přilehlou krajinu, nacházející se pod poutním místem Homole. S celkovou plochou pozemku 5926 m? a užitnou plochou 164 m? nabízí dům obrovský prostor pro život a zároveň skvělou příležitost například pro chov zvířat. Dvoupodlažní dům zahrnuje 9 místností a jedna jeho část j

Doporučeno před 4 dny

Prodej zahrady Borohrádek

V zahrádkářské kolonii nabízíme zahradu se zděnou chatičkou, do které je přivedena elektřina, na okraji obce Borohrádek. Pozemek o rozloze 492 m? poskytuje místo pro odpočinek a pěstování všeho možného. Chata je ve skvělém stavu a nabízí dvě obytná patra, kde můžete trávit Vaše letní pohodové dny plné klidu. Zajímá Vás více informací? Kontaktujte makléřku, ráda Vás nemovitostí provede.

Prodej bytu 3+1 78 m² Ústí nad Orlicí, Jilemnického

Nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt 3+1 s užitnou plochou 78 m?, umístěný na sídlišti Hečmanda v Ústí nad Orlicí. Družstevní byt prošel částečnou rekonstrukcí, díky které je ihned k bydlení nebo k další personalizaci podle vašich představ. Nachází se v pátém poschodí a nabízí tak krásné výhledy na okolí. Lokalita pod centrem města zajišťuje bohatou občanskou vybavenost na dosah. Neváhejt

Pronájem skladu 80 m² Dlouhá Třebová, Panský kopec

Pronájem skladovacích prostor ve zvýšeném přízemí v centru obce Dlouhá Třebová. Rozkládá se na 80 m? + sklepní prostor a k dispozici jsou 2 menší místnosti, 2 propojené a WC. Prostor má vlastní měřiče spotřeby. V nájmu nejsou zahrnuty náklady za energii. Volné ihned. Dále se hradí vratná kauce a poplatek RK. Kontaktujte nás pro více informací.

Prodej zahrady Koldín

Nabízíme k prodeji pozemek o celkové ploše 290 m? v obci Koldín. V územním plánu se nachází v ploše smíšené obytné - venkovské. Pozemek je bez právního přístupu. Vhodný také pro směnu jiného pozemku. Vaše příležitost začít si vybudovat oázu klidu právě zde. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací či domluvení prohlídky.