Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

Reality v nabídce makléře Martin Sládek

Martin Sládek právě teď nabízí 6 nemovitostí

Doporučeno včera

Prodej bytu 4+kk 99 m² Cheb, Evropská

Prodej bytu 4+KK v přízemí cihlové domu. Byt se nachází nedaleko centra města, vše dostupné, velmi výhodná poloha. Byt je po rekonstrukci. Koupelna s vanou, keramickou dlažbou. Topení plynovým kotlem. Byt se prodává včetně vybavení, tak jak je na fotografiích. Za domem neudržovaný dvorek. Více info u makléře.

Doporučeno předevčírem

Prodej bytu 3+1 116 m² Cheb, Májová

Prodej prostorného bytu po rekonstrukci o výměře 116m2 nedaleko centra města Cheb. V bytě jsou plastová okna, velmi zachovalá kuchyňská linka. Vytápění plynovým kotelm. Velmi slušný dům a funkční SVJ. K bytu patří dva sklepy a podíl na zahradě za domem o výměře 513m2 kde je možné vyžití pro děti. Nutno vidět. S financováním rádi pomůžeme. Více info v RK.

Prodej komerčního pozemku Odrava

Prodej pozemku o ploše cca 124.000 m2, Odrava u Chebu v blízkosti rychlo-silnice R6, Praha - K. Vary - SRN. Vlastní příjezdová cesta. Na pozemku páteřní komunikace, torza staveb, trafostanice (odpojená), náletové dřeviny. Hranice se SRN (Pomezí n./O, Vojtanov, Sv. Kříž) - 8 km, Cheb - 4 km. Široká možnost využití - příznivý územní plán. S financováním rádi pomůžeme. Více informací v RK.

Nemovitosti dle typu

Nemovitosti dle operace

Nemovitosti dle okresu