Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

Byty v nabídce makléře Vít Šlajch

Vít Šlajch právě teď nabízí 5 bytů

Pronájem bytu 1+1 37 m² v Německu

Pronájem bytu 1+1 v Německu kousek od Českých hranic.Jedná se o přízemní byt ve městě Neukirchen beim Heiligen Blut přibližně 7 minut autem od českých hranic, a 15 Km od Nýrska. V cenu nájmu nejsou zahrnuty náklady na energie a služby.Nájemné 380 euro/měsíčně.Vratná kauce 760,- euro.Pro více informací a případnou prohlídku nás kontaktujte.

Doporučeno předevčírem

Pronájem bytu 2+1 59 m² Klatovy, Plzeňská

Tento prosvětlený byt o velikosti 59 m2 s lodžií 5,5 m2 se nachází v širším centru města Klatov, v ulici Plzeňská, pouhých 350 metrů od náměstí. Rekonstrukce byla dokončena na začátku června 2024, takže vše v bytě je nové a nepoužité.Byt zahrnuje:Obývací pokoj: Prostorný a prosvětlený, ideální pro relaxaci a zábavu. Nalezneme zde vchod na lodžii.

Pronájem bytu 1+1 50 m² Klatovy, Hlávkova

Pronájem staršího prostorného a zachovalého bytu 1+1 hned vedle autobusového nádraží v Klatovech.Byt je částečně vybaven. V byt má k dispozici prostornou lodžii a skladový prostor v patře.K bytu přísluší parkovací místo umístěné kousek od budovy. Výše měsíčního nájemného je 14 000,- Kč + Energie a služby.Elektřinu a plyn si nájemník převede na sebe.Vratná

Pronájem bytu 2+kk 40 m² v Německu

Pronájem bytu 2+kk s balkonem v Německu kousek od Českých hranic.Jedná se o přízemní byt ve městě Neukirchen beim Heiligen Blut přibližně 7 minut autem od českých hranic, a 15 Km od Nýrska. V cenu nájmu nejsou zahrnuty náklady na energie a služby.Nájemné 420 euro/měsíčně.Vratná kauce 840,- euro.Pro více informací a případnou prohlídku nás kontaktujte.