Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

10 000 Kč

  • majitel si vyhrazuje právo vybrat zájemce
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

Základní informace

ID nemovitosti 375702
Plocha užitná 1 000 m²
Datum vložení před měsícem
Plocha celková 1 000 m²

Popis nemovitosti

V exkluzivním zastoupení majitele Vám zprostředkujeme dlouhodobý pronájem pozemku s možností výběru velikosti pronajaté plochy.
K dispozici máme 1000m2 až 3500m2 pozemku označeném jako ostatní plocha. Cena za pronájem činí 10,-Kč/měsíčně za 1m2 pronajaté plochy. Celková pronajímaná plocha se nachází u silnice I.třídy směr Česká Lípa. Povrch pozemků je asfaltový. Je možné ho využít např. na prodej karavanů, přívěsných vozíků, lodních kontejnerů, nebo parkování zemědělských strojů. U pozemků je zažádáno o připojení k elektrické síti a voda je z vlastní vrtané studny. Dle platného územního plánu lze pozemky využít k těmto účelům:
a) hlavní využití - plochy staveb a zařízení silniční dopravy nadmístního významu
b) přípustné - silnice nadmístního významu (dálnice, silnice I. II. a III. třídy a místní komunikace I. a II. třídy) a jejich součásti (např. náspy, zářezy, opěrné zdi, mosty) - pozemky staveb dopravních zařízení a dopravního vybavení (např. autobusová nádraží, terminály a zastávky, odstavná stání pro autobusy a nákladní automobily, hromadné a řadové garáže a odstavné a parkovací plochy, areály údržby pozemních komunikací, čerpací stanice pohonných hmot) - jednoúčelové stavby spojené se silniční dopravou - doprovodná a izolační zeleň
c) podmíněně přípustné - nezbytná zařízení technické infrastruktury pokud neomezí silniční provoz a jeho bezpečnost
Provize pro realitní kancelář ve výši jednoho měsíčního nájemného. V případě zájmu o podrobnější informace kontaktujte náš team.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michal Kožíšek
Michal Kožíšek
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michal Kožíšek
Michal Kožíšek
zobrazit telefon