Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

39 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • Včetně právního servisu a provize RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Radka Paulová

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
ID nemovitosti 06519-1
Stav nemovitosti Bezvadný
Datum vložení 27. března 2024
Plocha užitná 160 m²

Popis nemovitosti

Reprezentativní bydlení v domě, kde máte vše, na co jen pomyslíte. Kde? V Teplicích, na pomezí ulic Doubravská/Vojanova/Hejdukova. A co vám nabízí obytná plocha o výměře 160 m2?
Prostornou kuchyň s původní renovovanou dlažbou, 5 pokojů (nyní 3 ložnice, obývací pokoj a pracovna), 2 koupelny, 2 toalety, dále renovované parkety a původní špaletová okna, renovované interiérové dveře, nové radiátory, . Ohřev vody a vytápění zajišťuje bytová stanice (německá technologie) s cirkulací a okamžitým ohřevem TV a digitálním měřením.
Designová kuchyň využívá původních prvků v kombinaci s moderním užíváním a disponuje moderními spotřebiči zn. Bosch - sklokeramická deska, digestoř, trouba a mikrovlnná trouba. Jako zajímavý prvek jsou dubové výplně niky.

Z kuchyně je přístupná koupelna, kde je sprchový kout, WC, umyvadlová skříňka a prostor pro pračku a sušičku. Koupelna je vytápěna centrálně na elektriku, za pomocí žebříku. Další místností přístupnou z kuchyně je pracovna, kterou je možné využívat i jako samostatnou jídelnu. Druhá z koupelen je přístupná z hlavní chodby a nachází se zde sprchový kout, vana, umyvadlová skříňka se zrcadlem. Další toaleta je samostatná a přístupná taktéž z hlavní chodby.
V obytných místnostech jsou renovované parkety. V jednom z pokojů (nyní dětský pokoj) je možnost realizace krbových kamen.
Celým bytem je možné průběžně procházet a při prohlídce Vás jistě překvapí rozlehlost a členitost jednotlivých místností.
Do bytu vstoupíte nádhernou chodbou designovanou paní Pavlou Kirchner, která disponuje původní renovovanou dlažbou terazzo, novými vnitřními vchodovými stěnami z qvarcitu (Verona/Itálie), renovovaným zábradlím a stylovým osvětlením.

K bytu je samozřejmostí využívání zahrady s terasou (podlážka ze sibiřského modřínu), která může být případě potřeby zakryta. Ve sklepních prostorách se nachází kóje, společenská místnost, toaleta, sušárna.
Komfort bydlení podtrhuje servis pro všechny obyvatele - údržba zahrady profesionálním zahradníkem, pravidelný úklid chodby a společných prostor, 2x krátkodobé parkovací stání (vhodné pro nakládku a vykládku např. kol, lyží atd.), garáž využívaná jako úložný prostor, protipožární čidla, PCO včetně záznamového kamerového systému 24/7, kamerový dohled na chodbě, plánovaná elektronabíjecí stanice, otevírání vchodových vrat a dveří centrálním telefonem.

Dům se třemi bytovými jednotkami je po kompletní rekonstrukci včetně fasády, střechy, oken, plotu, dlažby, takže v budoucnosti nebude nájemník rušen žádnými úpravami domu a jeho okolí.

Prohlídka je možná jen s vážnými zájemci.

Nájemné: 39 000 Kč
Vratná kauce: 1 měsíční nájem
Provize: 39 000 Kč
Služby: voda 500,-/os., elektřina bude převedena na nájemníka.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Radka Paulová
Radka Paulová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Radka Paulová
Radka Paulová
zobrazit telefon