Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

6 600 Kč za měsíc

C

Úsporná

  • + služby 1.900,-Kč, + elek, Kauce 2x nájem, poplatek RK

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 36 m²
ID nemovitosti 202413836
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Patro 2.
Datum vložení před 15 dny
Plocha obytná 36 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Hledáte byt po celkové rekonstrukci a na klidném a dobrém místě?

Nabízíme Vám k pronájmu byt v osobním vlastnictví o velikosti 1+1/36 m2 na klidné ulici U Studny v části Karviná - Mizerov. Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží v panelovém domě s výtahem, který prošel celkovou revitalizací a dům se nachází v energetické třídě C - úsporná.

Byt právě prošel celkovou moderní rekonstrukcí, při které se vyzdilo bytové jádro, je zde rozvedená nová elektroinstalace v mědi, moderní koupelna se sprchovým koutem, toaletou a otopným žebříkem, prostorná kuchyň s novou kuchyňskou linkou se spotřebiči, které jsou v záruce - indukční deska, horkovzdušná trouba, digestoř. Možnost ponechání starší pračky k užívání. V celém bytě nové omítky, nové plovoucí podlahy a nové interiérové dveře.

Nájemné činí 6.600,-Kč + služby 1.900,-Kč celkem 8.500,-Kč + záloha na elektřinu, kterou si napíše nájemník na sebe, kauce 17.000,-Kč, poplatek Rk 10.000,-Kč.
Volný ihned.

Velkou výhodou tohoto bytu je jeho stav, velikosti a lokalita, ve které se nachází. Jedná se o klidné místo s dobrou dostupností jak do centra, tak do obchodu, školy či školky. Parkování u domu.

Hledáme dlouhodobé a spolehlivé nájemníky. Pro domluvení prohlídky či poskytnutí více informací mi prosím volejte či pište

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (13)
small left
small right