Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

Cena na dotaz

B

Velmi úsporná

  • info v RK, včetně DPH, včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Romana Čermáková

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
ID nemovitosti BH-4
Plocha užitná 355 m²
Balkóny Terasa
Datum vložení 30. března 2023
Plocha zastavěná 293 m²
Bazény Venkovní
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Ekluzivně nabízíme nízkoenergetickou vilu 6+kk v II. etapě projektu Březový háj. Po úspěšném dokončení a rozprodání I. etapy začínají v tomto žádaném, zajímavém projektu u Prahy vyrůstat v II. etapě další čtyři moderní vily s prostornými pozemky, bazénem a slunnými zahradami. Vily jsou individuálně laděné odlišující se architekturou i polohou. Jsou umístěny na západním okraji území projektu, každý s vlastním příjezdem z obecní komunikace. Zahrady mají východní a jižní slunce, domy jsou prostorné, skvěle dispozičně řešené, prosvětlené masivním prosklením. Přízemí vily navazuje na terasu s bazénem, v prvním patře domu je střešní terasa.
Dokončení II. etapy – léto 2024.

Vila BH 4 má je dvoupodlažní s dispozicí 6 + kk, o celkové podlahové ploše 356 m2 a s terasami o velikosti 90,7 m2. V 1. NP se nachází prostorná garáž (39,2 m2) pro dva vozy, sklad (18,6 m2), předsíň, samostatné WC, technická místnost, spíž, pracovna se vstupem na terasu a k bazénu, pokoj pro hosty s koupelnou se sprchovým koutem, prostorná šatna a velkorysý obývací pokoj (84,7 m2) s kuchyní, který nabízí plošným prosklením výhled na terasu, bazén a do zahrady.

Ve 2. NP je velkorysá hlavní ložnice ( 30,9 m2 ), která má i svou obytnou část, dále prostornou šatnu, koupelnu s vanou i se sprchovým koutem a vstup na slunnou střešní terasu. Dále jsou zde další dvě velé ložnice a každá z nich má vlastní koupelnu. Orientace ložnic je na jih, východ a západ.

Vila nabízí garážové stání pro dva vozy a čtyři venkovní stání.

Standardy vily zahrnují chytré řízení LOXONE, rekuperaci Zehnder, vytápění a chlazení tepelným čerpadlem země - voda, s integrovaným zásobníkem teplé užitkové vody. Vchodové dveře i okna jsou hliníková v černé barvě, HS portál + příprava na předokenní žaluzie, izolační trojskla. Teplo je rozváděno podlahovým vytápěním, příprava pro FVE, příprava pro dobíjení automobilu, retenční nádrž. V koupelnách je sanita Villeroy&Boch a Casabath, podomítkové baterie Steinberg, volně stojící monolitická vana Casabath - Maui, otopné žebříky. V 1. NP je použita velkoformátová dlažba, ve 2. NP dřevěná podlaha, interiérové dveře jsou zákázková výroba - dubová dýha, bezfalcové s magnetickým zámkem, sádrové omítky. Velikost venkovního bazénu je 8x4 m. Garážová vrata značky Hörmann jsou dálkové ovládatelná. Fasáda domu 1.NP je v kombinaci kamene a bílé fasády a 2.NP je obloženo dřevem. Bližší informace rádi poskytneme v naší kanceláři.

Lokalita Předboje je vyhledávaná pro blízkost Praze a současně okolní přírodu s rybníky, v obci jsou dva, a lesy k procházkám, cykloturistice nebo rybaření. V obci je zároveň devítijamkové veřejné golf. hřiště Yard Resort, s restaurací, kavárnou a hotelem, dále je zde dětské hřiště a víceúčelový sportovní areál. Dostupnost do Prahy je komfortní, obec Předboj leží 16 km severně od centra Prahy, 7 km od hranice hlavního města, 10 min do OC a metro Letňany. V centru Předboje se nachází ordinace praktického lékaře a mateřská školka, základní škola a další OV je pak v nedalekých Líbeznicích.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Romana Čermáková
Romana Čermáková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Romana Čermáková
Romana Čermáková
zobrazit telefon