Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

  • info v RK, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Viktor Raška

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD, Silnice
Zdroje vody Místní zdroj
Balkóny Terasa
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Bezvadný
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Inženýrské sítě Telefon, Internet
ID nemovitosti 1123
Plocha užitná 108 m²
Kanalizace Vlastní ČOV
Konstrukce Zděná
Parkování Garáž
Datum vložení před 17 dny
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Takovéto bydlení ve Znojmě už jen tak nenajdete! Nabízí velký pozemek se vzrostlou zelení, prosvětlený interiér a celou řadu dalších věcí zpříjemňujících život a vytvářejících vaši soukromou oázu klidu s centrem města na dosah.

+ 3+kk
+ užitná plocha 108 m2
+ pozemek 1 880 m2
+ garáž
+ terasa
+ finská sauna
+ krytý bazén
+ klimatizace
+ zabezpečovací systém
+ zahradní domek
+ elektrická brána, garážová vrata i markýza

Dopřejte si dokonalý klid v harmonii s přírodou a to přímo na předměstí města Znojma! Vítejte na Cínové hoře, v rodinném domě 3+kk.

Pohodlný vjezd k domu zajišťuje elektrická brána, která zároveň odhaluje královský prostor, který vám tato nemovitost poskytne. U domu bez problému zaparkujete i 3 vozy a využít můžete také garáž. Záleží jen na vás, zda ji budete využívat k parkování či uskladnění nezbytností. Dalším atraktivním nadstandardem v domě je pak zabezpečovací systém, elektrické a manuální předokenní rolety, klimatizace.

Dům sestává z chodby, samostatné toalety, velké technické místnosti, 2 ložnic, koupelny a obývacího pokoje s kuchyňským koutem. V něm je na prvním místě vzdušnost a prosvětlenost. Díky jižní orientaci, francouzským oknům a bezmála 40 m2 je radost trávit zde společné chvíle. Moderní vkusná kuchyně s vestavěnými spotřebiči je navíc prakticky umístěná v rohu. Jedinečnost místnosti podtrhuje vstup na krytou terasu.

Vlastní vstup na terasu má i první z ložnic. I ta je orientovaná jižně a oplývá prostorem stejně jako druhá ložnice o téměř stejné velikosti. Místo vám ale nebude chybět ani v koupelně. V té si můžete vybrat mezi vanou i sprchou. Hlavním bonusem je ale přilehlá finská sauna.

Tím co oceníte nejvíce, jsou možnosti pozemku. Na krytou terasu s elektrickou markýzou navazuje krytý bazén, který potěší nejen v horkých měsících, ale své uplatnění najde díky finské sauně jistě i mimo ně. Pozemek o celkové ploše 1880 m2 nabízí vše, na co si vzpomenete. Prostory pro grilování, posezení u ohniště, místo pro dětské radovánky, ale i políčko pro pěstování ovoce či zeleniny. Nechybí ani zahradní domek na nářadí. Zahrada je udržovaná a kromě vzrostlých ovocných stromů je pokrytá také okrasnou zelení. Dům je navíc situovaný v jejím středu, takže vás čeká dokonalé soukromí.

Dům je připojený na obecní vodovod, ale k dispozici je i vlastní studna s pitnou vodou. Oba zdroje jsou rozvedené po domě a je možné přepínat dle potřeby. Odpadní vody jsou řešené vlastní ČOV. Vytápění zajišťuje podlahové topení a krbová vložka s rozvodem teplého vzduchu do celého domu. Ohřev vody pak elektrický bojler.

Výbornou dostupnost s centrem města potvrzuje pouhých 350 metrů vzdálená zastávka MHD. Další nejbližší zastávka s pravidelnými spoji je pak cca 15 min pěšky.

Zaujal vás tento dům? Rád se s vámi potkám na společné prohlídce! S financováním vám mohou pomoci naši specialisté na hypoteční úvěry.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Viktor Raška
Viktor Raška
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Viktor Raška
Viktor Raška
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti

Reklama

Možná se vám bude hodit