Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

25 000 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Miroslav Pokorný

109 699 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Inženýrské sítě Internet
ID nemovitosti 400
Plocha celková 190 m²
Plocha výrobní 30 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Parkování Garáž, Parkování na ulici
Datum vložení před 15 dny
Plocha obytná 274 m²
Plocha zastavěná 190 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Příjezdy Beton, Dlažba
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 274 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nově v naší nabídce naleznete ke koupi luxusní rodinný dům, který se nachází na okraji obce Sebuzín mezi Litoměřicemi a Ústím nad Labem. Rodinný dům je situovaný do dispozice 5+1, nachází se mimo zástavbu a je nadstandardně vybaven.

Dům o užitné ploše 274 m2 stojí na pozemku o velikosti více než 2 300 m2. Z pozemku máte nádherný výhled do klidného okolí, např. na blízkou řeku Labe. Tento moderní dům disponuje krytým a vyhřívaným bazénem, vlastním ovocným sadem anebo také kompletním bezpečnostním systémem, který je zavedený v celém domě.

Při vstupu do objektu naleznete prostorný kuchyňský kout s jídelnou, který je propojený také s velkým obývacím pokojem. Dále naleznete v přízemí také technickou místnost, samostatné WC a krásnou koupelnu s další toaletou, případně také garáž, která je v současnosti využívána spíše jako skladová místnost. V horním patře objektu naleznete několik samostatných místností, které v současnosti slouží jako ložnice, pokoje pro hosty a také jako dětské pokoje. V patře dále najdete další dvě koupelny s toaletou anebo také vstup na prostornou terasu, ze které máte skvělý výhled do klidného okolí. Objekt je částečně také podsklepený.

Tento luxusní rodinný dům byl postavený z kvalitních cihel a betonu, který je vkusně přiznaný. Nemovitost je vybavena technologií Chytrý dům, díky které můžete všechny systémy domu ovládat pohodlně ze svého telefonu, případně dále rekuperací. Dům je vytápěný tepelným čerpadlem společně s krbovými kamny a tepelnými vrty o hloubce až 80 metrů. V celém domě naleznete moderní podlahové topení a chlazení. Rodinný dům disponuje dalšími dvěma garážemi, které se v současnosti využívají pro uskladnění zahradní a sezónní techniky.

Dům je vhodný pro početnou rodinu, která hledá moderní a luxusně zařízený dům na klidném místě pro své útulné rodinné bydlení. Nabídka pouze pro vážné zájemce! Veškerá dokumentace a další informace vám rádi poskytneme na vyžádání. V případě vašeho zájmu či sjednání prohlídky neváhejte kdykoliv kontaktovat Dobrou realitku!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Miroslav  Pokorný
Mgr. Miroslav Pokorný
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Miroslav  Pokorný
Mgr. Miroslav Pokorný
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti