Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

8 498 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Broker Consulting, a.s.

37 289 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Datum vložení před 16 dny
Plocha užitná 132 m²
Balkóny Terasa
Vlastnictví soukromé
Plocha zastavěná 164 m²
ID nemovitosti 60715
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Luxusní novostavba rodinného domu v krásné, vyhledávané lokalitě, blízko lázeňského města Teplice. Tato nemovitost je součásti nádherné Rezidence Košťany a může se stát Vašim vysněným domovem.

Dům má dispozici 4+1 a pyšní se užitnou plochou 132 m2, což poskytuje dostatek prostoru pro příjemné bydlení i větší rodiny. Najdeme zde obývací pokoj s kuchyňským koutem, tři ložnice, koupelnu s vanou a WC, koupelnu se sprchovým koutem a WC, dále chodbu, garáž a také nádhernou terasu. Díky francouzským oknům je dům příjemně vzdušný a prosvětlený.

Nemovitost byla postavěna s důrazem na pohodlí a komfort, byly použity materiály výhradně nejvyšší kvality, například velkoformátové dlaždice z Itálie, nebo krásné lišty z Belgie. Vytápění je řešeno podlahovým topením, také jsou v domě k dispozici klimatizace, systém rekuperace a příprava na fotovoltaiku. Extrémně nízké náklady na bydlení. Kvalitní bezpečnostní systém samozřejmostí.

Rezidence Košťany svým obyvatelům nabídne vlastní infrastrukturu (školka, pekárna) a ostrahu 24/7 v kompletně oploceném areálu s vjezdem na závoru. Teplice jsou vzdálené pouze 10 minut autem, Praha 50 minut autem.

Developer poskytuje dotaci na hypotéku s úrokem pouze 2,49 %! Také může dodat novou fotovoltaiku, kvalitní kuchyňský nábytek, případně vybavení celé nemovitosti. Cena je včetně dokončení na klíč a kolaudace se plánuje už v prosinci tohoto roku! Všechny domy mají k dispozici terasu, nebo zahradu.

Tento luxusní dům je pro Vás ideální, pokud hledáte kombinaci moderní architektury, praktičnosti a komfortu v nádherné rezidenční oblasti.

V Rezidenci Košťany pro Vás máme k dispozici i další krásné nemovitosti. Zavolejte mi, rád Vám tento úchvatný projekt osobně ukážu!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
zobrazit telefon